Фън-шуй хороскоп 2014 за Тигър

Фън-шуй хороскоп 2014 за Тигър

Година за Тигър

По китайския хороскоп Тигър е роденият през 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 и 2010 година. Тигърът е горд, агресивен, смел, истински лидер, сигурен в себе си, енергичен и импулсивен, понякога високомерен.

Конят е приятел на Тигъра, а в критични ситуации на помощ се притичва Глиганът. Маймуната е конфликтна за Тигъра. Късметът го чака в четвъртък, но не и в петък.

Според фън-шуй хороскопа за 2014 година Тигърът ще се сблъска с много негативни ситуации. Въпреки това за Тигъра годината ще донесе и напълно неочаквано богатство. Ако имате стари дългове, те ще бъдат опростени или покрити от приятел.

Тигърът ще привлече късмета в дома си, ако закачи в дома си метални вятърни камбанки, които да могат да бъдат често духани от вятъра - за препоръчване да е до прозорец.

Фън шуй Хороскоп

Тигърът трябва да се вгледа в близкото си обкръжение, около вас има хора с лоши намерения, които искат да се възползват от вас. Не позволявайте на никого да ви излъже, защото ще се почувствате предаден.

През 2014 година Тигърът не изпитва нито голяма слабост, нито прилив на сила. Според фън-шуй хороскопа си не трябва да проявявате излишна агресия, докато преследвате целите си. Така няма да постигнете нищо, по-добре се осланяйте на интуицията си и се вслушайте във вътрешния си глас.

През 2014 година не рискувайте излишно, работете само по проекти, в които сте сигурни. През 2014 година трудно ще проявявате търпение, затова се опитайте да бъдете спокойни в критични ситуации, свързани с бизнеса.

Работа

Любовният ви живот ще е по-скучен и еднообразен, отколкото през изминалата година. Посветете повече време на семейството си и на близките си приятели, които през последните месеци сте поизоставили.

През 2014 година Тигърът ще има периоди, в които ще усеща, че не му достига смелост и увереност, но това е влиянието на тази година. Концентрирайте силите си, за да успеете в начинанията си.

В работата ви очакват много спорове, от които можете да излезете победители само ако не се разпилявате в дребни детайли, а се концентрирате върху основните проблеми.

През 2014 година не спете в североизточната част на дома си, защото влиянието на потока от енергии ще се отрази негативно върху здравословното ви състояние. За защита от болести сложете в спалнята си грозд, направен от нефрит.

През 2014 година Тигърът лесно може да стане жертва на измамници, затова трябва да внимавате много в контактите с новите си познати и приятели, които имате отскоро.

Талисман от тюркоаз ще ви предпази от зли помисли, които имат някои хора, които смятате за близки. Фигурка на петел, тигър, кон и куче ще ви донесе късмет.

Избягвайте случайни любовни връзки през 2014 година, защото могат да ви донесат неприятности.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
worker
worker
11.02.2014 14:02

Искате да свършите толкова неща, а няма кой, не знаете към кого да се обърнете в нужда и да се доверите.В динамиката на днешният живот сте заети нямате време, квалификация и инструментариум или просто искате да си почивате докато някой свърши това от което имате нужда.
0
3