Фън-шуй хороскоп 2014 за Бик

Фън-шуй хороскоп 2014 за Бик

Успех

По китайския хороскоп Бик е роденият през 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 и 2009 година. Бикът е интелигентен, има логично мислене и е много спокоен. В същото време е много упорит, до инатливост, независим, но и доверчив. Има добри лидерски качества.

Бикът се разбира добре с Петел и Змия, винаги може да разчита на Плъх, но конфликти го чакат в общуването му с Овца. Петък е щастливият ден на Бика, четвъртък не му носи късмет.

Според фън-шуй хороскопа за 2014 година Бикът ще се радва на успехи през цялата година. През 2014 Бикът ще усети прилив на енергия, ще се прояви като силен и умен в много ситуации.

Пари

Около Бика през цялата година ще има аура на сигурност, хората ще са привлечени от вас, въпреки някои не толкова щастливи звезди, които ще се появят през лятото и есента.

През 2014 година се проявяват много силно жизнената сила, духовността и късметът на Бика. Благодарение на това годината на Коня ще стане за вас година на сбъднатите желания в областта на кариерата.

Това е много успешна година за Бик, който е бизнесмен или предприемач. Проявете смелост и творчество във всяко нещо, с което се захванете и не се страхувайте да рискувате.

Изневяра

Има риск от заблуда, в която ще ви вкарат хора с нечестни намерения. Очакват ви сериозни финансови успехи, но внимавайте да не се поддавате на изкушения като хазарт и съмнителни сделки.

През 2014 ваши далечни роднини ще преживеят неприятности и ще търсят вашата помощ, защото няма на кого друг да разчитат в този критичен за тях момент.

В североизточната част на дома си поставете кристално кълбо, за да се предпазите от неприятности, свързани със загуба на любов и репутация.

През 2014 година Бикът е подложен на риск от кражби и лъжи. Предпазете се от това, като поставите в югоизточната част на дома си светлосиня фигурка на слон.

В любовта Бикът ще срещне много трудности през 2014 година. Тази година е под знака на изневярата. За да намалите този риск, носете дрехи в бяло и бижута с фигурки на Бик, Петел и Змия.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
"Божа кравичка"
15.02.2014 23:47
Бик съм, т.е," Божа кравичка", хареса ми , много е вярно. Доверявам се, много изчаквам, искам да са добри хората, но..., не до безкрай! Благодаря, че съм тази зодия..
0
0