Фън-шуй хороскоп 2014 за Плъх

Фън-шуй хороскоп 2014 за Плъх

Фън шуй хороскоп

По източния хороскоп Плъх е роденият през 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 и 2008 година. Плъхът е артистичен, с въображение и талант, чаровен, авантюрист, ловец на удоволствия. Той е гъвкав, понякога безпринципен и егоистичен, избухлив, обича интригите и пръска пари като луд.

Плъхът се разбира добре с Дракон, тайният му приятел е Бик, с Кон не може да постигне съгласие. Сряда е късметлийският му ден, а петък е денят, който му носи само неприятности.

Според фън-шуй хороскопа на Плъха за 2014 година това ще е много напрегната година. Ще срещнете много спънки, но това ще ви накара да се изправите пред нови предизвикателства и да се опитате да ги преодолеете.

Плъх

Домът ви очаква финансово процъфтяване, за което вие ще сте основен виновник. Годината е благоприятна за спокойно изграждане на основи за бъдещата ви работа.

Когато се стигне до взимане на важни решения, мислете за дълготрайните перспективи и не очаквайте, че резултатите ще се появят много бързо. Трябва да сте подготвени за това. Ако усещате, че не можете да постигнете целите, които сте си поставили, не се отчайвайте.

Усетете очарованието на дадения момент и на малките дреболии, на които не обръщате внимание, а те са важни. За Плъха 2014 година предсказва приближаване на нова енергия, много различна от енергията на миналата година.

Сватба

Не се борете с това, което ви носи тази енергия, а се опитайте да я следвате. Запазете силите си, защото ще ви трябват за догодина, когато проектите ви ще се осъществят в пълния си блясък.

През 2014 година Плъхът не трябва да се проявява като прекалено амбициозен в кариерата и в бизнеса. Оставете се на течението, не рискувайте, защото не можете да си позволите риск през тази година.

Не променяйте професионалната си насоченост през 2014 година. Насочете енергията си към семейството си, към усвояване на нови знания и умения, които ще са ви полезни занапред.

В дома или в офиса си поставете фигура на кон или носете бижу или аксесоар с конче. Според фън-шуй хороскопа за 2014 година Плъхът ще има много силна жизнена и духовна енергия.

Ако ви предстои неприятна среща, която ще ви донесе само разочарования, но въпреки това трябва да отидете, носете със себе си талисман от нефрит, за да ви пази.

През 2014 година Плъхът ще има голям късмет в любовта. Ще намерите нов партньор и ако решите, ще вдигнете сватба. За да ви върви и в любовта, и в бизнеса, участвайте в приятни и весели събития, за да привлечете късмета. Амулет с формата на дракон ще ви донесе късмет.

Рейтинг

5 4
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати