sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2014: Водолей

Годишен хороскоп за 2014: Водолей

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Зодия Водолей

Водолеят не е податлив на емоции. Но през 2014 година може да е в емоционална криза, тъй като го очакват доста трудности, особено в професионален план.

През 2014 година предстоят големи промени за Водолея в любовния живот и в кариерата. През втората половина трябва да отделите повече време за работата си, защото иначе рискувате да изгубите много.

Водолеят цени високо своята независимост, а през 2014 година ще се наложи да намира нови начини да запази тази своя независимост.

През 2014 година Водолеят ще успее да запази баланс между работа и почивка, защото ще има периоди, в които ще се чувства наистина изтощен.

През тази година ще ви се наложи да работите много и понякога ще чувствате сериозна умора. Точно тогава е времето да се поглезите с малка разходка извън мястото, където живеете, за да се заредите с повече енергия.

Ще се наложи да проявите повече уважение към хора, които са на по-високи позиции от вас, макар да не ви се иска да го правите.

Скандал

Повече дисциплина в работата ви няма да е излишна, а за часовете, в които си позволявате да мързелувате, след това ще се наложи да съжалявате много. Ако не сте готови да вложите всичко от себе си, не очаквайте сериозни резултати.

Ще имате периоди, в които положението ще ви се струва излязло от контрол, но всичко ще се оправи, стига да проявите повече изобретателност. Ще намерите практическа изява за свой талант, който досега не сте развивали.

Последните три месеца от годината ще са трудни, затова трябва да сте подготвени във финансово отношение и ще можете лесно да преодолеете критичния период.

През 2014 година ще отстоявате позицията си на всяка цена и ще търсите справедливост, когато според вас я няма. През тази година ще сте увлечени от духовни търсения, ще се интересувате от различни духовни учения и дори от магии.

През 2014 година Водолеят ще се сблъска с неприятни изненади по отношение на партньора, на когото има доверие. Това ще доведе до промяна на връзката и до възможност за нови авантюри.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати