sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2014: Скорпион

Годишен хороскоп за 2014: Скорпион

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Зодия Скорпион

През 2014 година родените под знака на Скорпион ще трябва да проявят повече отговорност и ще бъдат натоварени с повече задължения. На вас ви се струва, че и без това сте потънали до гуша в задължения, но тази година те ще бъдат повече.

Здравето ви ще е по-стабилно, отколкото през изминалата година, но все пак в това отношение организмът ви все още е сравнително уязвим. Затова внимавайте със сигналите, които тялото ви изпраща, и отделете време, за да отидете на лекар, ако имате здравословни проблеми.

През 2014 година родените под знака на Скорпион ще успеят да постигнат високи цели в работата си, което ще направи запомняща се цялата година. Успехите ви ще са наистина големи.

Ще се наложи да работите неуморно през тази година, но ще си струва. Не съжалявайте за взети неотдавна погрешни решения, които не са ви донесли нищо хубаво в личен и в служебен план. Сега е време да промените това, което не ви харесва – както в работата ви, така и в личния ви живот.

През 2014 година ви очакват много пътувания и контакти с чужденци. През юни ще получите предложение за работа, което ще ви изненада приятно.

Успех

Възможно е да започнете да преподавате и да се заемете с обучението на много хора. Скорпионите, които са посветили живота си на работа, свързана с творчество, ще имат големи успехи.

Вие имате сериозни анализаторски умения, които ще ви помогнат в критични ситуации, които ще са малко през тази година, но все пак ще ги има.

През 2014 година ще излезете от черупката си и ще станете по-контактни, отколкото сте били през последните няколко месеца. Отношенията ви с най-близките ви роднини ще претърпят големи промени.

Има голяма вероятност да се преместите далече от мястото, където в момента живеете. От това ще имате полза и вие, и хората около вас.

През тази година сте подвластни на емоциите си и ще се влюбвате често. Ще срещнете човек, който е вашата сродна душа. Има голяма вероятност след по-сериозна романтична връзка членовете на семейството ви да се увеличат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
59
44
32
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Вени
Вени
01.03.2014 00:23
И аз съм съгласна с Иле-ели!
0
3
дадиГ
дадиГ
26.02.2014 04:47
Съгласна съм с иле-ели
1
8
иле-ели
иле-ели
25.02.2014 23:50
имах един познат скорпион, много долно човече излезе!
6
13
Мишо
Мишо
25.02.2014 11:19
А, дано... Знае ли човек какво е решил Великият Творец ? Само здраве да има, останалото сомо ще се подреди !
13
0