sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен хороскоп за 2014: Стрелец

Годишен хороскоп за 2014: Стрелец

Жана Г.Жана Г.
Новак
1k1k
Зодия Стрелец

Стрелецът е преживял осем години стрес и проблеми, след които периодът 2012-2013 година му е дошъл като истинска релаксация. През 2014 година също не се очакват сериозни проблеми. Тъкмо обратното, това е годината, в която самотните Стрелци ще срещнат любовта.

Юпитер ще управлява финансите на Стрелеца през първата половина на 2014 година и ще донесе само успехи в това отношение. Възможно е парите да дойдат чрез наследство. През 2014 година се очаква Стрелецът да пътува много, особено през втората половина от годината.

В края на 2013 година Стрелецът е възвърнал увереността в собствените си сили и това продължава и през 2014 година. Всичко, което доскоро ви се е виждало недостижимо, ще може да бъде постигнато. През тази година Стрелците ще разберат колко много означават близките им хора за тях.

Пари

През втората половина от годината ще почувствате мощен творчески импулс, който може за известно време да ви отдалечи от семейството ви. Но си струва, тъй като вероятността това ваше начинание да донесе финансова изгода, е голяма.

През 2014 година ще успеете да спестите известна сума пари. Това ще стане лесно - просто ще се научите най-после да отделяте някаква част от спечеленото за себе си, а след това ще покривате основните нужди на семейството.

Чакри

През май и ноември ще изпитате нуждата да помагате на хора, които са в неблагоприятна позиция в момента. Това може да са грижи за роднини или за непознати хора. Самият акт на помощ ще ви донесе голяма радост, тъй като ще се опитате да промените живота на хора, които имат нужда от това.

Имате прекалено много идеи и се разпилявате, като се опитвате да ги осъществите всички накуп. Концентрирайте се върху осъществяването на една и след това се насочете към следващата.

Финансите и семейството са най-важни за вас през 2014 година. Има голяма вероятност да започнете няколко любовни авантюри, но една от тях ще се окаже истинска любов.

Голям е шансът през 2014 година да отделите много време за религиозни и философски въпроси, ще ви интересува животът след смъртта и срещите с духове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
57
45
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
някой
някой
23.03.2014 08:16
Като се замисля доста от казаните неща са верни,но дали онова за в бъдещето ще бъде така времето ще покаже дано да е така, приятно звучи!
0
0