Символика на Луната в хороскопа ни

Лунен хороскоп

Важни показатели в хороскопа на всеки човек са положенията на Слънцето и Луната в момента на раждането му. Всичко на планетата ни е под влияние на лунните ритми.

В лунния хороскоп се символизира скритата същност на всеки човек. Луната – това са емоции, интуиция, подсъзнание и духовни връзки.

Семество

Луната проявява своите качества върху различните хора в зависимост от това къде се е намирала в момента на появата им на бял свят.

Човек, който има Луна в Овен, е доста упорит, много смел и обича големите промени. За него светът се дели на черно и бяло, той не понася лъжата и не може да хитрува.

Човек с Луна в Телец е търпелив, консервативен и на него може да разчита всеки. Той обича разкоша, домашния уют и има склонност към трупане на предмети и пари.

Луната

Лунните Близнаци са чувствителни, емоционални и доста непостоянни. Те са любопитни, приказливи и лесно се сприятеляват.

Човек с Луна в Рак е много сантиментална личност, непоправим романтик. Той се посвещава изцяло на семейството си, боготвори родителите си. Много е раним и ревнив.

Авантюристи

Луната в Лъв дарява човека с чар, страст, желание да е пръв във всичко. Такива хора не могат да си простят, ако не са център на внимание.

Човек с Луна в Дева е скептик, педантичен е и понякога може да бъде дребнав. Той не харесва хаоса и може да се превърне в истински маниак на тема чистота и ред.

Човек с Луна във Везни е роден дипломат, може да контактува с всякакви хора. Той е добър слушател и събеседник, гъвкав е във всяко едно отношение.

Работохолик

Луната в Скорпион дарява човек с избухливост и подозрителност. Такива хора са мрачни, затворени в себе си, не търпят чуждо мнение и винаги се опитват да доминират над останалите.

Човек с Луна в Стрелец е доста суетен. Той е честолюбив, постоянно натрапва мнението си на околните и иска всички да следват неговите съвети.

Човек с Луна в Козирог е сдържан, обича да изчаква, защото се страхува да рискува. Предпочита да загуби, отколкото да направи рисков ход.

Луната във Водолей дарява с нетрадиционен начин на мислене и склонност към необичайни постъпки. Хора с Луна във Водолей са авантюристи и експериментатори.

Луната в Риби дарява хората с прекалено силна емоционалност и сантименталност. Това са хора с гъвкава психика, които лесно се поддават на внушение.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 2
3 3
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
valka
valka
14.09.2013 21:48
относно първата част на статията..ако има интересуващи се от ,,скритата същност на всеки човек'' - напишете в гугъл: хюмъндизаин..ще останете впечатлени!!!
0
0
Даниела
Даниела
03.07.2013 14:20
Съжалявам но за мен пише грешно...не ми харесва, ако ще го правите както трябва поне да е както трябва.
0
0
Ив
Ив
28.03.2013 00:45
Не съм съгласна изобщо с моето, много постно и ограничено...
0
0