sanovnik.bg»Статии»Астрология»Нумерология»Нумерология: Предстоящи събития в година 6

Нумерология: Предстоящи събития в година 6

Нумерология: Предстоящи събития в година 6

Числото 6 е числото на 2013 година. Според нумерологията числото 6 е образувано от сбора на всички цифри на годината. Числото 6 означава, че това е годината, в която преломните моменти са отминали и предстоят приятни изненади.

Шестицата е числото на промяна и на подобряването на стандарта на живот. Това е числото на могъществото. Годините, които са преминали под влиянието на числото 6, се характеризират със събития, които са променяли съдбата на цели нации.

Нумерология: Предстоящи събития в година 6

Годините, които са под влиянието на числото 6, са известни с това, че през тях са започвали войни и революции, преразпределяли са се сфери на влияние.

Затова през 2013 година трябва да се очакват събития, свързани с рязка промяна на държавната власт и политиката на много страни по света.

Нумерология: Предстоящи събития в година 6

Но тъй като 2013 е и година на Змията, тези промени ще се осъществят по мъдър, а не по насилствен начин. Числото 6 е число на творчеството и на грижите за близките хора.

В година 6 в нас ще се развият чувства за загриженост за близки и не чак толкова близки хора. Влиянието на годината ще промени отношенията ни към партньорите в работата ни и ще ги възприемем като хора, които понякога имат нужда просто от приятелско рамо.

Нумерология: Предстоящи събития в година 6

Хората с творчески заряд ще пожънат големи успехи през 2013 година, която е под влияние на числото 6. Това е годината, в която ще загърбите стари приятелства, които не са ви донесли нищо освен разочарования, и ще отворите сърцето си за нови приятели.

Шестицата изисква нови знания и нов духовен растеж, развитие на желанието да откриете тайните на Вселената. Шестицата развива усет към изкуството и дори хора, които са доста практични, ще пробват силите си в някое от изкуствата.

Шестицата е числото на партньорството. През 2013 година ще създадете нови отношения както в любовен, така и в делови план. Ще разберете колко е полезно сътрудничеството с хора, които сте подценявали.

През 2013 година любовта ще ви се усмихне само ако сте сериозни към връзката си. Възможно е обаче да има силни периоди на ревност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 4
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати