Любовен хороскоп за 2013
Love Horoscope for 2013
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Любовен хороскоп за 2013

Любовен хороскоп за 2013

Любовен хороскоп

Какъв ще е любовният ви живот през 2013 година? Вижте звездните предсказания на астролозите:

Зодия Овен

През първата половина на годината ще флиртувате активно. Под влиянието на Уран можете да се забъркате в няколко неподходящи връзки, но след като Юпитер навлезе в Рак през юли, напрежението ще стихне и ще намерите подходящия за темперамента ви партньор. Като цяло, представителите на зодия Овен ще са галантни през 2013 година.

Зодия Телец

Колкото и да сте погълнати от амбициите си за печалба, работа и пари, няма да останете безразлични и към темата за сближаването. Ето защо, възможността да се обвържете през 2013 година, никак не е малка и вие ще се окажете безсилни да се противопоставите, особено във втората половина на годината. Тогава ще можете да разтопите почти всяко женско сърце.

Зодия Близнаци

С отминаването на скучния януари ще се впуснете в любовни флиртове. Тези краткотрайни фиести ще продължат до юли, когато Юпитер излиза от Близнаци. В този период шансът за сериозна и пълнокръвна връзка е много голям. Ако сте достатъчно сериозни и постоянни, ще се радвате на спокойствие, сигурност и уют.

Зодия Рак

Раците са известни с огромното си търпение. През 2013-та обещава голям шанс да откриете Единствения/ата. Юпитер излиза от дома на интуицията към дома на новите възможности, затова бъдете нащрек в края на юни и началото на юли. Ще се разкриете в нова светлина и ще се отдадете на нова любов. Зарежете пасивността си и започнете да следвате мечтите си.

Зодия Лъв

В началото на 2013-та година ще се радвате на любов и внимание от персони, които не са особено скъпи на сърцето ви. Ще ги използвате, за да гъделичкате егото си, но отношенията ви с тях няма да прераснат в нещо по-сериозно. Колкото повече Юпитер се приближава към Рак, толкова повече ще се повиши желанието ви за постоянен партньор. Желанието да откриете сродната си душа ще бъде ново за вас, но това може да ви изплаши. Добре е да разберете, че това е приключение, което наистина ще ви достави удоволствие - имате сериозен шанс да преживеете голяма любов през годината. Друг е въпросът, дали сте готови за нея.

Зодия Дева

Девите обикновено са заети да помагат на околните. Основният урок, който трябва да научите през 2013-та година е, че не трябва да изпускате любовта в живота си, докато сте заети с грижите на околните. Излизайте на срещи за удоволствие през първата половина на годината, а през втората обмислете възможностите за сериозна връзка. Те ще се появят с приближаването на рождения ви ден. Юпитер е в дома на надеждите и мечтите през тази година и вие ще се отдадете на любов и радост, без да се съпротивлявате.

Астрологичен часовник

Зодия Везни

Появата на Сатурн в Скорпион ще разклати финансовата ви стабилност. Ще сте заети със злободневните проблеми и няма да имате много време за личния си живот. Юпитер в Близнаци ще ви даде възможност за множество краткотрайни любовни авантюри през първата половина на годината. А преминаването му в рак ще ви превърне в отличаваща се личност, която получава това, което иска без много усилия - просто изчакайте и любовта сама ще дойде при вас. Бъдете мили и учтиви и ще останете изненадани от подаръците, които съдбата ще ви подари.

Зодия Скорпион

Ако през изминалата година сте се чувствали напрегнати, то това със сигурност ще се промени през 2013-та. Сатурн навлиза във вашия знак, което ще провокира продуктивността ви, която ще се прояви във всички възможни сфери. Юпитер в Близнаци ще ви предостави възможност за флиртове и експерименти. Това ще ви даде възможност да сте наясно, каква връзка точно предпочитате. Новите любовни приключения ще ви чакат във втората половина на годината.

Зодия Стрелец

Попадайки в вашия дом, Сатурн ще ви направи малко мнителни. Ще сте склонни да се впуснете в множество флиртове едновременно. Точно когато съвестта започне да ви напомня, че настоящото положение не е това, което искате, ще настъпи промяна. Краткотрайните влечения ще ви омръзнат към средата на лятото и тогава ще поискате да намерите някого, с който да споделяте светогледа си. Тогава ще се съсредоточите върху възможностите си за сериозна и дълготрайна връзка. Трябва да се заредите с търпение обаче, докато това се случи.

Зодия Козирог

Козирозите получават това, което искат, но само в професионален план. Не ви е толкова лесно в любовта. Докато Юпитер е в Близнаци ще се наложи да правите много компромиси и да полагате усилия. В преминаването му в Рак през юли шансовете за любовно щастие се увеличават. Затова спрете да работите денонощно, а се усмихнете на живота. Излизайте, общувайте и се срещайте с потенциалните си половинки.

Зодия Водолей

Началото на годината започва с професионални проблеми. Любовните преживявания ще ви застигнат, когато най-малко очаквате. Ще изживеете красив романс през първата половина от годината. Урокът ви за 2013-та година е да балансирате кариерата и интимните си връзки. При всички положения ще е по-добре да дадете предимство на сърцето си.

Зодия Риби

Вие сте най-романтичната от всички зодии и като такава сте склонни да възлагате огромни очаквания от любовния си живот. Трябва да сте наясно, какви взаимоотношения ще ви удовлетворяват към настоящия момент. Затова излизайте срещи и общувайте с различни хора. През лятото ще навлезете в положителен период. Ще получите предложения за сериозна връзка. Ако искате да се впуснете в тях, свалете розовите очила, защото дори и най-щастливите любови се изправят пред трудности. 2013-та година ще е ключова за вас в личен план.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
dvorki
dvorki
27.01.2013 22:56
а дано да стане!
0
0
Инкаа
Инкаа
22.01.2013 19:42
Може би е това : В началото на 2013-та година ще се радвате на любов и внимание от персони, които не са особено скъпи на сърцето ви. Ще ги използвате, за да гъделичкате егото си, но отношенията ви с тях няма да прераснат в нещо по-сериозно. Колкото повече Юпитер се приближава към Рак, толкова повече ще се повиши желанието ви за постоянен партньор. Желанието да откриете сродната си душа ще бъде ново за вас, но това може да ви изплаши. Добре е да разберете, че това е приключение, което наистина ще ви достави удоволствие - имате сериозен шанс да преживеете голяма любов през годината. Друг е въпросът, дали сте готови за нея. ; тъй като много от нещата се връзват ;Д
0
0
В
В
22.01.2013 12:26
А описанието за зодия лъв?
0
0
k
k
21.01.2013 20:10
а защо не видях нищо за зодия лъв :( ?
0
0