Годишен Хороскоп за Стрелец за 2013
Sagittarius 2013 - Yearly Horoscope
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен Хороскоп за Стрелец за 2013

Годишен Хороскоп за Стрелец за 2013

AdminAdmin
Дарт Вейдър
669362
Зодия Стрелец

2013 година е на вашия знак Стрелец и вие ще намерите собствения път на експанзия в професионалната сфера, в бизнеса, чрез ресурсите на другите. Проявявате прозорливост в това, което е загадъчно и скрито. Виждате нещата, които са невидими за другите. Откривате възможности да превърнете кризата в растеж. Доверявате се на своята чувствителност и виждате бъдещите тенденции.

Имате бодър дух и се стремите към партньорства. Успех ще имате с институции, с фондове, с наследства, от финансови средства на партньора и добър бизнес. Парите на другите работят за вас, при условие, че делата са поставени на законова основа. Разширението постигате, като споделяне и размяна на това, което обичате с това което е скъпо на другите. Проучвате дълбоки идеи с такт и финес.

Ще поемете дълга и отговорността да помагате на други в трудни ситуации. Помогнете на тези, които се нуждаят, насочете се към благотворителност. Не проявявайте склонност да пилеете пари, да харчите безотговорно за удоволствия. Направете си влогове и спестявайте. Вслушвайте се в съветите на приятели. Ставате много чувствителни към атмосферата около вас и обратно влияете силно на хората чрез вашите емоции и чувства.

Периодично са ви необходими почивка и оттегляне. Зодия Стрелец ще са много щастливи, ако сте край море. В началото на годината се задвижват силни, страстни чувства относно пари и сигурност. Имате възможност да получите финансиране по стари проекти от държавни институции. Засилват се вашите умения и способности в работата. Умеете да вземете нещо и да го трансформирате в нещо стойностно.

Приятели и протектори бдят над зодия Стрелец. Финансово трябва да сте изрядни в срокове и данъци. Както в работата, така и в дома нещата вървят добре. Може да почувствате желание да разкрасите дома си. Творческите способности проявявате отлично в домашни начинания. В края на пролетта очаквайте внезапна любовна връзка или неочаквана бременност.

Ще се чувствате неспокойни, ще сменяте мнението си, ще се стремите към необикновени неща. Ще привличате хора и ситуации по нетрадиционен начин, но всичко може да приключи така бързо както е започнало. Вие ще сте инициатора за тези промени. Изследвайте поривите си. В началото на лятото работата и конкретните резултати заемат важна роля за вас. Може да възникнат проблеми с целите в работата, избягвайте спорове с началниците ви.

Противоречията ще доведат до намаление на заработката ви. През тези месеци обърнете внимание на партньорствата. Ще се подобрят вашите взаимоотношения със съдружници в бизнеса и с брачния партньор. Бракът ви ще се подобри, защото намирате истинските теми за обсъждане и носите оптимизъм. В края на лятото структурирате нов проект в бизнеса. Правите промени, като укрепвате ежедневната работа. Помощ получавате, както от държавната администрация, така и от приятели.

Сделки с недвижимости са успешни. Възможности и за финансови приходи и от наследство. Ще пътувате, ще проявите интерес към духовното, ще започнете образование или курсове. Есента изпитвате силна нужда от изразяване на индивидуалността си. Проявявате своеволие в отношения, които са твърде добри за вас. Периодът е благоприятен за сбъдване на надеждите.

Изпитвате силна нужда да пътувате и преживявате различни, нови неща. В края на годината самочувствието и самооценката ви се повишават. Чрез дисциплина и положителна нагласа достигате яснота на възгледите си. Успявате в инвестиции, застраховки, съвместни финанси, творческите професии. Осъзнавате личната си сила. И не забравяйте за благотворителната дейност.

Астролог: Тамара Бикова

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest