Годишен Хороскоп за Везни за 2013
Libra 2013 - Yearly Horoscope
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен Хороскоп за Везни за 2013

Годишен Хороскоп за Везни за 2013

AdminAdmin
Дарт Вейдър
669362
Зодия Везни

2013 година основно ще занимава зодия Везни въпроси за работата, социалния статус, за придобиване на доходи. Ще търсите признаване на заслугите, повишение и издигане в йерархията. Успехът ще дойде след упорита борба. До средата на годината ще търсите смисъла и мъдростта чрез комуникации и общуване. Намирате начина за разширение.

През втората половина на годината успешно осъществяване на лидерските ви способности. Изкачване по служебната йерархия, заемане на важен пост чрез сътрудничество с колеги и помощ от по-възрастни. В началото на годината ще сте изправени пред решаване на семейни въпроси, може да се наложи да помогнете финансово на родителите си.

В работата си бъдете предпазливи в желанията си за по-висок пост. През м. февруари неочаквано вдъхновение и творчество. Търсите себеизява. Намирате любовта за привлекателна игра и се впускате в приключения. Мигновено, романтично влюбване ще доведе предприемане на внезапно решение за съвместно съжителство. За други това ще е поява на дете. Обмислете добре и говорете ясно с партньора по темата, вижте различните гледни точки.

Анализирайте в самота грешките в собственото си поведение, обмислете истински мечтите си. През пролетта на 2013 година се радвате на близко и ентусиазиращо разбирателство с колегите. Много от тях ще потърсят спасение и подкрепа от вас. В работата си влагате Нептунови умения, творческо вдъхновение.

Зодия Везни ще трябва да съчетават тези пориви с практичността на ежедневието. Ще имате сериозни предложения от началници в работата. Може да сте объркани кое от тях да приемете. Вслушайте се в съветите на по-възрастните, като търсите конкретно проявление на мечтите си. С началото на пролетта на вас ви се иска нещо по-възвишено и може да направите внезапни промени в партньорствата, но Уран не е планета на ежедневието.

Стремите се към магичен партньор, търсите възвишени отношения, в желанието си за независимост може да подкопаете стабилността и сигурността на връзката ви. Може да достигнете и до разрив и то по ваша инициатива. Пътуване по това време, макар и многообещаващо няма да оправдае вашите надежди. Трябва да бъдете внимателни и при подписване на нови договори и споразумения.

Може да се появят явни врагове в партньорствата. Имате и духовни покровители, които през м. май ви показват посоките, различните възможности и практически как да ги достигнете. Обмислете и вижте истинските цели. Не се впускайте в пътешествия. През лятото се сбъдва вашата мечта и постигате висока длъжност, почести и пари. Добирате се до нивото на успеха чрез високопоставени хора.

Това не е повод да проявявате емоционалната си власт в семейството. Както и да влизате в необмислени спорове с партньора си за бъдещето. Ще разберете, ако изчакате, че те са зад вас. Облегнете се за съвет от по-възрастни хора относно финансови дела или решаване на семейни, имотни въпроси. През есента се заемете с хармонизиране на вашата личност, обърнете внимание на себе си, на външността, на тялото.

Индивидуалността на зодия Везни ще трябва да излъчва баланс. Избягвайте спонтанни реакции. Ще се наложи да следите за здравето на родителите си и да им оказвате подкрепа. Решете тези домашни въпроси с помощ от приятели. В края на есента очаквайте стабилизиране на вашите доходи. Умеете да реализирате програмите си, придобивате стабилност в деловите сфери.

Появяват се стари покровители, членове на семейството са основа за стабилизацията ви. Натрупвате енергия, която разпределяте правилно както в дома, така и в социума. Възстановявате авторитета си на ново ниво. Силата е на ваша страна и промените са стабилизиращи. Плановете за бъдещето се осъществяват.

Астролог: Тамара Бикова

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest