Годишен Хороскоп за Телец за 2013
Taurus 2013 - Yearly Horoscope
sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Годишен Хороскоп за Телец за 2013

Годишен Хороскоп за Телец за 2013

AdminAdmin
Дарт Вейдър
669356
Зодия Телец

В годината на Луната и знака Стрелец познанието ще почитате като Бог. Откриват се нови, големи перспективи. Още от 2012 година сте влезнали във важен период, размишлявайки върху методите по които устройвате живота си. Сега навлизате в период, когато самите вие трябва да прилагате добрите си мисли, думи и практически дела. Да желаете на всеки добро.

Представителите на зодия Телец са с широко съзнание, включващо по-обхватни структури и перспективи - Умът ви се разпростира. Ученето, преподаването, пътуването, посредническата дейност, пътуванията ще ви донесат добри приходи. Разширяване на хоризонтите може да е чрез писане, проучване и овладяване на чужди езици.

Зодия Телец

Роднините, братя, сестри и съседи ще играят съществена роля през годината и ще имате добра връзка с тях. Възможен е съвместен, успешен бизнес, ако определите ясно бъдещите си планове, цели. Може в тези проекти да включите и приятели. Те ще са подкрепящи и грижовни към вас.

Още в началото на годината зодия Телец ще попаднат в приятно общество, може група, които подпомагат хуманитарни и социални каузи. Тайните общества, организации за благотворителност и художествени групи ще ви привличат. Интуицията и въображението ви се засилват, но не бъдете колебливи в своята цел и реалистичното й осъществяване. Предишни, стари приятели ще видите в нова светлина.

Зодия Телец могат да очакват интересни предложения от тях. През първата половина на 2013 година ви занимават въпроси за работата и помощта, която получавате от другите. Ще са ви нужни търпение, добра организация и сили, за да оправдаете доверието им. Есента може да има промени в работата ви или да се наложи да доказвате своята самостоятелност. Не бъдете спонтанни.

Доверете се на партньорите си – бизнес или брачен – те ще ви покажат начина за решаване на договорните отношения. Първите месеци на годината очаквайте щастлив период, придружен с голям успех сред колектива, групата, партията. Това се дължи на усилия, положени по-рано или от стара работа. Посрещате живота с отворени обятия. Венера е във вашия знак от 16.04 до 10.05.2013 година. Период в който обичате и сте обичани.

Ще притегляте другите, като магнит. За представителите на зодията, които търсят нова любов, то и късната есен ще им донесе нови възможности и наслади от чувствената страна на живота. Тези, които в началото на годината имат сериозна, емоционална връзка, то звездите им обещават възможност за успешен брак в края на годината. Не се страхувайте, та било и партньорът да е от чужбина.

Очаквайте голяма активност и напоритост през 2013 година и в професионалната сфера. Идеите и предложенията ви за работа ще се подкрепят от колеги и партньори. Проектите ви са достатъчно печеливши, ако съберете група единомишленици, но вложите и лични усилия. Тези начинания винаги трябва да са стъпили на стабилен план, договор в който са структурирани и най-малките подробности и клаузи.

За тези, които работят в институции и министерства ще имат възможност да се изкачат в работната йерархия или да получат по-високо възнаграждение. За заетите в частния бизнес е добре да намерят групова форма на работа, като си изяснят по-далечните цели и перспективи. Също могат да сключат успешни договори с имоти, помещения или земя. Пътуване по бизнес проекти и в партньорствата ще намерят стабилност.

Вашата енергия и вдъхновение пораждат мисли и думи, които предавате на другите. Мисловния ви процес е стимулиран и често ще сте ангажирани със ситуации, свързани с учението. Това ще доведе до партньори, които предлагат сигурност и стабилност. Договорните отношения с тях са перспективни. Ще установите нови, трайни връзки, които ще дадат яснота на възгледите ви.

Астролог: Тамара Бикова

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
54
42
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати