Годишен Хороскоп за Дева за 2013

Зодия Дева

В първата половина на родените под зодия Дева ще търсят удовлетворение в живота чрез кариера, статус и признание. Имате големи шансове да разкриете творческия си потенциал. Умеете добре да си сътрудничите с колегите. През втората половина ще си поставите нови планове. Чрез приятели и групи ще намерите своя идеал в живота.

Важно е за Девите да работят върху нови проекти. Постигнатият по-рано авторитет сега работи за вас. Имате силна вяра в бъдещето и така постигате желаното. Ще видите тези, които забавят вашия успех, може да са сред близкото обкръжение. На ваша страна имате силни, духовни партньори – разчитайте на подкрепа от бизнес или брачен партньор. Не бъдете крайно критични и осъдителни към недостатъците на другите. Принудени сте да правите жертва за партньорите, но по-добре се насочете към конкретизиране на плановете с тях. Те се осъществяват, защото се изразявате по начин, който е разбираем. Ще утвърдите себе си чрез познание, чрез развиване на подредени мисли и така придобивате чувство за вътрешна сигурност. Постигате успех в проектите.

Пътешествията особено с деца, с любими хора ще разширят мирогледа ви и ще достигнете определени цели в бита. Срещи с чужденци или пристигане на хора отдалече ще разрешат вашите мечти за разширение, както в дома, така и в социума. Пътувайте, за да осъществите нови начинания и да се почувствате наистина щастливи. В началото на 2013 година си разрешете заслужена почивка. Още от първия месец ще привличате любовни връзки. Романтичните увлечения, може да са преплетени с властови подтик.

За необвързаните Деви се отваря шанс за нови срещи. Ще сте много концентрирани върху толерантността в отношенията. Други ще ги занимават казуси на родителството, като трябва да се стремят към разбиране целите и мечтите на децата си. През месеците февруари – март въпреки, че няма да имате достатъчно време за любовни отношения, ще сте подвластни на емоции и удоволствия. Ако имате проблеми с партньорските взаимоотношения, сега е времето да ги изгладите. Успешно решавате плановете за двама ви.

Бизнес партньорства със стари приятели ще донесат на Девите необходимите резултати. Нови течения, прогресивни тенденции, възможности в строителството, в недвижимостите, в големи проекти. През пролетта изпитвате непреодолим подтик да се освободите от ограниченията в ежедневието. Кипите от желание да изследвате процеси, свързани с работата и с общи ресурси. Към Девите идват големи суми, но бъдете внимателни да не прекалите с властта си и да ги вложите в рисковани инвестиции.

Лятото на 2013 година очаквайте сбъдване на проектите, стабилност на плановете, успешно сътрудничество с приятели. Просперират всички, които влагат в работата си душа и любов. Особено удачен период за заетите в сферата на обществените организации, строителството, творчеството, издателството и работа с деца. През м. септември ще сте изправени пред разрешение на договорни отношения, при които разбирате кой ви е истински приятел. Ако решавате междуличностни спорове, обърнете се за съвет към приятели или по-възрастни хора от близкото ви обкръжение. Внимателно и с детайли се борете за своята истина. През есента берете плодовете на вашата интелигентност.

Общуването със стари приятели или протектори ще се окаже полезно. Ще получите нови възможности по стари контакти. Проявявате логичност в договорите и промените към разширение са успешни. Много от нещата ще зависят от близкото ви обкръжение – роднини, братя, сестри, съседи. Това, което сериозно сте изучавали сега го проявявате в приложна област. В края на 2013 година получавате усещане за собствена сила и стойност. Чувствате се важни и специални, от това, което сте правили. Възнаградени сте за усилията.

Астролог: Тамара Бикова

Виж повече

Рейтинг

5 5
4 5
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати