Финансов хороскоп за 2013

Финансов хороскоп

През 2013 Овен изживява благоприятен финансов период. Най-силната му част е в първото тримесечие от годината. Успехът ви съпътства във всички сделки, свързани с пари. Възможно е получаване на наследство.

Телец ще е доволен след април, първото тримесечие ще е малко трудно за него, но няма да търпи големи лишения. През пролетта най-после ще получи финансова подкрепа, и то сериозна. Пролетта предвещава подобряване на финансовото положение.

Близнаци ще се радват на звезден миг на подобряване на финансите, но той ще настъпи едва през юни. Дотогава е напълно вероятно да се наложи да затегнат колана и да ограничат някои от разходите си.

За Рак е благоприятна цялата 2013 година. Това е периодът на финансови успехи. Вероятно е повишение в службата, както и непредвидени суми, които ще се появят съвсем неочаквано. Ракът трябва да внимава, защото е склонен към разточителство.

Хороскоп

Лъв няма да се радва на големи успехи във финансово отношение през годината на Черната змия. Това ще се дължи на лекомисленото му отношение към парите. Затова още отсега се подгответе как ще посрещнете финансовите трудности, които ще са най-големи през лятото.

Дева трябва внимателно да се отнася към финансите си в началото на годината. Рисковани вложения не се препоръчват до лятото. Добре е преди да вземете решение, да анализирате всички плюсове и минуси. Не давайте големи суми назаем, може да не ги получите скоро.

Звездите са доброжелателни към Везните през 2013 и успехите им във финансово отношение са значителни. Те ще им помогнат да решат финансовите си затруднения.

Скорпион ще се радва на стабилни финанси през 2013 година. Но парите ще бъдат получени в резултат на наистина сериозни усилия от страна на Скорпиона.

Стрелец няма да има от какво да се оплаква през 2013 година, но няма да има и поводи за хвалба. Той няма да е лишен, но няма да има и възможност за разточителство.

Козирог ще подобри финансовото си състояние през годината на Змията. Това е възможност за връщане на натрупани стари дългове, както и за инвестиции.

През 2013 Водолей ще има пари, но ще ги изхарчи много неблагоразумно. Още в началото на годината той ще има възможност да получи сериозни суми, но трябва да не ги прахосва.

През 2013 година Риби най-после ще могат да излязат от затворения кръг от финансови неуспехи. Това ще стане с цената на много безсънни часове, но благодарение на усилията им портфейлът им ще набъбне.

Виж повече

Рейтинг

5 8
4 7
3 7
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
гога
гога
08.08.2013 16:49
определено съвпада с моята зодия
0
0
н
н
26.07.2013 16:35
ще те накарам да се влюбиш в мен
0
0
Михаела
Михаела
19.01.2013 19:31
Може ли любовен хороскоп за 2013?
0
0