Детски хороскоп за 2013

Детски хороскоп за 2013

През 2013 година децата до 1 година ще имат нужда от повече грижи за тях. Не ги оставяйте дълго време на грижите на роднини, те искат вниманието на родителите си.

Децата до 6 години могат да страдат от нощни кошмари през 2013 година. Трябва да сте внимателни с тях и да изслушвате притесненията им.

Децата от 7 до 14 години трябва да залягат сериозно над уроците през 2013 година, защото тя е подвластна на Змията и ще ги изкушава да играят с приятелите си, вместо да учат.

Децата над 14 години трябва да обуздаят любовните си пориви и да се готвят усилено за момента, в който ще се наложи да вземат живота си в свои ръце. За целта трябва да се концентрират върху постиженията, които им гарантират добро бъдеще. През 2013 година те ще бъдат изкушавани от много пороци, но трябва да устоят.

Детски хороскоп за 2013

Малките Овни през 2013 ще учудят родителите си с подход към живота, който е като на възрастните. Те обаче ще бъдат много непослушни през годината.

Малките Телци ще се затворят в себе си и ще трябва родителите им да положат много усилия, за да ги накарат да излязат от черупката си.

Децата Близнаци ще демонстрират своенравния си характер и ще се бунтуват срещу всяко нещо, което поискат от тях родителите. Малките Раци са много кротки през 2013 в дома си, но в училище са в центъра на белите.

Децата, родени под знака на Лъв, ще имат възможност да разкрият изцяло творческия си потенциал, а при малките Деви има опасност от здравословни проблеми, които ще бъдат овладяни.

Малките Везни може да проявят много упоритост, за да постигнат целите си и за тях е много важна подкрепата на възрастните. Децата Скорпиони ще се нуждаят от много любов през 2013 година, за да се чувстват сигурни в себе си.

Малките Стрелци ще развият егоизъм, който донякъде ще им бъде от полза, тъй като досега са се раздавали на сто процента сред приятелите си. Но е важно този егоизъм да не стане водеща черта на характера им.

Малките Козирози ще покажат нехарактерно за възрастта им умение да излизат победители от ситуации, които са много заплетени.

През 2013 година родителите на по-малките представители на зодия Водолей ще трябва да се опитат да укротят тяхната опърничавост, а родителите на Рибите трябва да помислят как да намерят повече приятели за децата си, които ще са доста затворени.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати