Годишен хороскоп за зодия Риби за 2012

Годишен хороскоп за зодия Риби за 2012

2012 ще бъде изпълнена с вълнуващи и атрактивни събития, които ще бъдат много подходящи за активните и умни Риби. Те са състрадателни, гъвкави и щедри, което е повод за възхищение от мнозина. Поддържайте своят позитивизъм, дори и по-трудни ситуации.

През 2012 Рибите могат да очакват голямо кариерно развитие. Онези, които искат да работят в чужбина, трябва да действат през тази година. Ще откриете, че съществува възможност за пътуване с бизнес насоченост.

Бъдете нащрек за препятствия, които могат да възникнат в работата. Ако искате сами да започнете бизнес, най-добре отложете плановете си.

Очакват се минимални проблеми с партньора в периода юли – септември.

Обърнете внимание на любимите си хора през октомври и ноември, покажете привързаност, за да избегнете наранените чувства на някой.

Комуникацията е изключително значение за Рибите. Запазете контрол върху вашите настроения и се реванширайте на онези, които по един или друг начин сте наранили.

Необвързаните Риби трябва да бъдат по-отворени за любовта през тази година. Възможно е появата на нов човек в живота ви.

2012 ще донесе на семейните Риби много спокойни моменти и радостни събития със съпрузите и децата.

Годината ще бъде много приятна и спокойна. Прекарайте всички свободни моменти със семейството и приятелите, положете основите на успешните взаимоотношения.

Рибите, които имат големи финансови задължения ще успеят да си поемат глътка въздух. Ще се появи възможност за бързо изплащане на кредитите и задълженията.

През вторите шест месеца на годината се пазете от проблеми с гърба, вирусни инфекции, ставни болки и главоболия. Възможно е да откриете, че членове на семейството или близки приятели имат здравословни усложнения.

В края на май отношенията с партньора са важни. В средата на юни не вярвайте на всичко, което чувате. Към края на месеца се очертават пътувания и разговори.

В първите дни на юли ще ви смутят задкулисни игри. Очаквайте много почивка през август. В средата на септември ще бъдете оценени на работното място, благодарение на вашите идеи.

В началото на октомври ще се чувствате привлекателни и изпълнени с енергия. Обърнете внимание на приятелите си през ноември, а началото на декември може да ви донесе положителна промяна и повече пари.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 4
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
бау
бау
21.05.2012 23:35
тъкмо бяхте стигнали освен, телец... и няма близнациии... каша... айде моля ви да пуснете и за близнаци. :)
0
0
Тeddi
Тeddi
21.05.2012 16:53
Ее, за СТРЕЛЕЦ няма ли да излезне..?? :D:D ^о^
0
0