Годишен хороскоп за зодия Водолей за 2012

Зодия Водолей

Водолеите са чаровни и привлекателни, талантливи и изобретателни. Притежават редица ценни качества, благодарение на които ще преживеят редица положителни промени през 2012.

Хороскопът за тази година вещае много невероятни и вълнуващи възможности за Водолея. Поддайте се на цялата положителна енергия и надежди да ви завладеят, защото ви очакват страхотни мигове.

Ще получите шанс да постигнете целите си, които не сте достигнали през 2011. Оптимизмът и увереността ви ще разцъфнат тази година. Подгответе се за приятни изненади през 2012.

Тъй като Водолеите са много талантливи, през годината ще получат възможност да се докажат в своята работа. Чрез своите усърдие и решителност ще получат заслужено повишение.

Въпреки това са възможни конфликти и напрежение в работната сфера. Тези разногласия ще бъдат преодолени, благодарение на вашите добри социални и комуникативни умения.

Възможно е преместване, заради нови изисквания в службата или възможност за работа в чужбина. Обмислете добре всички промени. През втората половина на годината може да се открие пътуване. Бъдете готови за всякакви промени.

Водолеите трябва да прекарват повече време със своето семейство. Обърнете повече внимание на близките си, особено през втората половина на годината. Положете всички усилия да подобрите комуникацията с партньора си.

Необвързаните Водолеи ще имат шанс да срещнат специалния човек, а срещата да прерастне във връзка. Очаквайте развитие през втората половина на годината, особено през септември месец.

2012 ще бъде благоприятна за вас Водолеи. Не се очакват сериозни проблеми.

Възможен е подем във финансовите средства. Очаквайте повишения, увеличение на заплатата. Може да се наложи да използвате спечелените средства в началото на годината в месеци на нужда. Такива могат да настъпят от юли месец нататък.

През по-голямата част от годината, Водолеите няма да имат поводи за притеснения относно здравето. Само през последните три месеца се очакват проблеми със стомаха и храносмилането. Вземете предпазни мерки. Намерете време за релаксиращи дейности, за да се презаредите.

Към края на месец май ще имате желание за забавления. В средата на юни творческа идея може да ви донесе допълнителни пари. В началото на юли избягвайте спорове с половинката.

През август внимавайте с неразумните покупки, а в началото на септември се вслушайте във вътрешния си глас. В началото на октомври интуицията ви ще бъде остра като бръснач, а към края на ноември ще имате куп идеи за допълнителни финанси. През декември обърнете внимание на семейството.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 7
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати