Годишен хороскоп за зодия Козирог за 2012

Зодия Козирог

Козирозите са изпълнени с амбиция, а 2012 ще ви даде много изненадващи моменти и заслужени постижения в много аспекти. Тъй като сте трудолюбиви и взискателни, ще бъдете в състояние да постигнете успех на работното място и във всякакви бизнес начинания.

Ще получите приходи и печалби без да влагате сериозни усилия. 2012 година ще ви служи като средство за напредък или отправна точка за по-големи бъдещи успехи. Приключете проектите или плановете, които не сте били в състояние да завършите минали години. Всички ваши цели ще бъдат дългосрочни, но и краткотрайните ще ви носят ползи.

От друга страна е възможно да има някои проблеми в работната сфера, породени от началници или завистливи колеги. Ще се сблъскате с конкуренция и ще си спечелите съперници на работното място. Бъдете твърди и тези ситуации просто ще отминат. Не споделяйте своите идеи с колеги, не давайте гласност на плановете си.

Козирозите ще имат сериозни успехи в научната сфера и образованието.

В дома на Козирогът ще царуват добрите отношения и любовта. Ще имате гладки семейни отношения и чудесен социален живот през цялата година.

Уважавани сте от много хора, обичате да се социализирате. Получавате сила от добротата на вашите приятели и роднини.

Възможно е да имате дребни недоразумения с половинката, които да доведат до спорове и разногласия. Бъдете търпеливи и ще се справите с тези проблеми. Обсъждайте различията с партньора ви. Не се тревожете, защото всичко това ще отмине бързо. През втората половина на годината ще цари блаженство и хармония.

Любовта ще бъде много близо до необвързаните Козирози. Затова постарайте се да бъдете в най-добрата си форма и очаквайте изненади.

2012 ще бъде натоварена за вас, но ще получите и задоволство и щастие. Очаквайте финансови успехи, но в средата на годината се пазете от леки неуспехи. Бъдете сигурни, че ще се справите с всякакви ситуации без затруднения.

През последните три месеца са възможни проблеми със стомаха или гърдите. Не се очакват сериозни усложнения. Козирозите са известни със своите чести прегледи и приемането на хапчета, когато е необходимо.

В края на май внимавайте какво казвате. В началото на юни останете спокойни, дори ако вашият партньор е малко сприхав. През юли месец обърнете повече внимание на половинката си.

Внимавайте какво купувате в началото на август, а в първите дни на септември не споделяйте идеите си с околните. В началото на октомври може да откриете, че някой работи против вас.

През ноември може да споделите идеите си с другите. Вземете предпазни мерки, за да избегнете спор с половинката. Отделете време за повече размисъл през декември.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати