Годишен хороскоп за зодия Стрелец за 2012

Годишен хороскоп за зодия Стрелец за 2012

2012 година ще донесе запомнящи се мигове на зодия Стрелец. Ще ви се случват много нови неща, дължащи се на вашата страст и енергия, които са несравними. Вашите ценни качества и духът, който притежавате ще бъдат забелязвани от хората.

Вие сте популярни, защото не се доверявате лесно, честни сте и винаги държите на своята дума, дори в много трудни ситуации. Тази година се очертават страхотни перспективи пред вас, оставете всички лоши моменти в миналото.

Ще бъдете в състояние да се справяте и с добрите, и с лошите мигове през тази година. Поддържайте своята енергия, инициативност и положителен поглед към нещата.

През 2012 вашите колеги ще изпитват силно уважение към вас, заради добрите качества, които притежавате. Вашият талант и упорита работа ще бъдат признати. На работното място ще ви съпътства успехът. Възможно е ваш проект да бъде високо оценен, ще получите подкрепа от семейството и колегите.

2012 носи страст за експерименти и изследвания. Вашата любов към търсене на нови знания е причината, поради която Стрелците имат толкова познания в различни сфери.

Ще имате много добри връзки с децата. Те ще се тълпят около вас, защото сте приключенска натура с позитивно отношение.

През първата половин година са възможни проблеми в семейния живот на Стрелците. Хубавото е, че неприятните ситуации няма да оставят сериозно отражение. Вашият оптимизъм и способността да преодолявате всичко ще ви помогнат.

Обърнете повече внимание на възстановяването на прекъснати връзки, без значение романтични или социални.

В трудни моменти искайте съвети от по-възрастни и мъдри хора, защото те са единствените, които могат да ви дадат правилни съвети.

Необвързаните Стрелци ще намерят нова любов, а желанията на сърцето ще бъдат изпълнени за дълго време. Съкрушените Стрелци ще получат лек за разбити сърца.

Звездите вещаят успешна година, изпълнена с малко трудности за тази зодия. Насладете се на 2012 и се ръководете от вашият идеализъм и динамичност.

Възможно е през май или юни да преживеете някои финансови затруднения, но нещата бързо ще се оправят.

В здравословно отношение, се очаква една напълно безпроблемна година. Все пак бъдете нащрек за заболявания, свързани с нервната система и кожни проблеми. Онези от вас, които искат да отслабнат ще постигнат целта си. Решителността ви съпътства.

Към края на май месец плановете за професионално развитие ще бъдат на първо място. В началото на юни ще имате много идеи, а в края му се съсредоточете върху останалите хора.

В средата на юли ще откриете, че пътуване може да ви донесе много забавления. Към края на месеца, кариерата ще е по-важна от всичко.

В началото на август вземете мерки, за да избегнете спор с партньора. Към средата на септември ще откриете, че промените които правите ще ви помогнат неимоверно.

Първите дни на октомври носят лични предизвикателства, а в началото на ноември внимавайте с харчовете. Забавлявайте се през декември, а към края му не се престаравайте.

Виж повече

Рейтинг

5 9
4 8
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
valentinka612@abv.bg
valentinka612@abv.bg
10.07.2012 12:56
истина е
0
0
гинка
гинка
25.05.2012 21:53
а дано !!!
0
0