Годишен хороскоп за зодия Скорпион за 2012

Годишен хороскоп за зодия Скорпион за 2012

Очаква се Скорпионът да преживее една година, изпълнена с грандиозни промени. Той ще бъде зареден с много енергия и с положителна нагласа. За да имате една страхотна година драги Скорпиони, трябва да насочите безграничната си енергия към удоволствията на живота.

Вие сте човек, който лесно завладява околните със своите думи и действия. Влагате страст във всичко, което правите и имате силата да се справите със всички предизвикателства, които са непосилни за останалите. Убедете се, че тези ваши качества ще ви водят през 2012.

Кариерата ви ще ви върви нагоре. Това е само една от добрите новини за тази година. Вашият упорит труд ще ви донесе печалби в дългосрочен план. Тази ситуация ще ви накара да се почувствате облекчени.

Очаквайте повишението, за което се надявате от много време. Вие сте работили дълго за него и напълно го заслужавате. Очаква се увеличение на заплата.

В средата на годината може да изпитате леки затруднения, но не се притеснявайте. Ще получите всичко, за което се надявате. Не забравяйте да отделите малко време за придобиване на нови знания и умения, които ще ви помогнат в кариерата.

Очаква се през 2012 Скорпионите да се сближат повече със своите половинки, деца и родители. Близостта ще ви донесе много семейно щастие.

Семейните Скорпиони трябва да избягват спорове със съпрузите, както и дребни недоразумения. За да избегнете такива ситуации, мислете положително и обръщайте внимание на нуждите на човека до вас. Преди всичко отворете широко сърцето си.

Необвързаните може би ще срещнат човека, който винаги са очаквали. Вие сте романтични и емоционални, което ще ви помогне за сериозна връзка.

Някои неочаквани ситуации могат да ви донесат красива връзка. Бъдете оптимисти.

Ако искате да инвестирате своите средства, последните три месеца от годината са най-подходящи. Очакват се много финансови стимули в края на годината.

Повечето Скорпиони обикновено изпитват здравословни проблеми, които се отнасят до храносмилателната система. През последното тримесечие на годината има възможност от изостряне на тези проблеми. Грижете се добре за здравето си, за да избегнете усложнения.

В края на май месец късмета е на ваша страна. В средата на юни месец обърнете внимание на сънищата си, защото може да има скрито послание в тях.

В началото на юли нова идея може да ви донесе повече пари. В началото на август се пазете от спорове, а в края на месеца ви очаква път. През целия септември месец ще бъде успешен за вас.

В края на октомври ще усетите прилив на енергия, но внимавайте с темперамента си. В средата на ноември наблегнете на работа, а в средата на декември се пазете и не бъдете наивни.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 5
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Иван
Иван
19.10.2012 10:40
Жените-Скорпиони са най-магнетичните и красиви,знаят какво искат и как да го постигнат!!!
И ако се влюбиш в тях -оставаш ВЛЮБЕН завинаги!!!
ФАКТ!!!!!!!!!НЕВЕРОЯТНИ СА ;))
0
0
nasi
nasi
13.08.2012 13:56
Леле все е едно за мен са го писали. Познаха даже и за пътуването в края на август.
0
0
мими
мими
25.07.2012 00:24
Ще видим след юли месец
0
0
дгх
дгх
24.07.2012 15:14
мразя жени скорпиони.само крадат гаджетата ми.
0
1
Polina
Polina
07.07.2012 15:19
Всичко гореописано е абсолютно вярно за моят съпруг, който е зодия Скорпион. Преди три години го съкратиха работа, а работеше на постоянно място и вземаше хубава заплата.Същата година дъщеря ни я приеха да учи в друг град, имахме заеми към банки. Три години живяхме в абсолютна мизерия, с много заеми от приятели, от родители. Тази година съвсем неочаквано един познат на съпруга ми, бивш негов колега си намерил работа към една чуждестранна фирма и покани съпруга ми да работи там. Заплатата е европейска. През изминалите три години отношенията ни много се влошиха, от два месеца насам мъжът ми коренно се промени. Само се моля да е жив и здрав. Горе главата Скорпиони, при вас всичко ще се нареди. Само трябва огромно търпение.
0
0
Grazy56
Grazy56
01.06.2012 17:33
Много малка част от това е вярно !!!!
0
0
ivan
ivan
30.05.2012 19:59
:)``(:
0
0
а
а
30.05.2012 16:00
Аз съм скорпион и до сега абсолютно НИЩО ВЯРНО няма от написаното горе!
0
0