Годишен хороскоп за зодия Дева за 2012

Зодия Дева

През 2012 година, Девите ще получат някои напълно заслужени успехи и силно печеливши възможности. За съжаление, на работното място може да възникнат някои проблеми. Бъдете готови да преодолеете трудностите и усложненията.

Стресът и напрежението в работата ще бъдат често явление, не очаквайте бонуси и повишения. Използвайте своя здрав разум и интелигентност, проявете търпение, докато отмине този неприятен период.

Деви, които все още получават своето образование трябва да бъдат постоянни и с лекота ще постигат целите си.

Семейните Деви трябва да обърнат внимание на дребните конфликти, които могат да възникнат вкъщи, за да избегне продължителна дисхармония. Тези проблеми могат да бъдат породени от финансови затруднения.

Необвързаните Деви не трябва да бъдат прекалено доверчиви относно намеренията на околните, така ще можете да намерите по-добрата половинка в живота.

2012 ще изпрати много изпитания на Девите, но те ще ги преодолеят. Както бе споменато, ще имат проблеми в работата и затова не могат да очакват увеличение на доходите през тази година. Не се отчайвайте обаче, защото преди да приключи годината, финансовото ви състояние ще стане отново сигурно и стабилно. През последните два месеца работете само в тази насока.

Относно здравословно състояние, няма поводи за особени притеснения. През втората половина на годината може да се появят проблеми, свързани с кръвоносната система. Умственото натоварване също може да окаже влияние. Вземете мерки, за да ограничите стресът и напрежението, когато можете почивайте и не се претоварвайте често.

В края на месец май вашият фокус ще бъде насочен към парите, а в началото на юни може да получите вдъхновение за изкарване на допълнителни финанси, а през средата на месеца избягвайте споровете с приятели.

Началото на юли ще имате идея, която може да ви донесе пари, а в края на месеца ще откриете, че другите ви считат за много силен човек.

В средата на август е възможно да откриете, че някой скрито работи против вас. В края на месеца ще усетите прилив на енергия.

В началото на септември ще бъдете изпълнени с креативност и нови идеи, а през октомври приемете предизвикателствата в кариерата. В средата на месеца ще бъдете неспокойни.

През ноември отново ще бъдете погълнати от работни идеи и желание за правене на повече пари. В края на месеца може да се окаже, че трябва да упражнявате повече своето търпение. В средата на декември не вярвайте на всичко, което ще чуете в работата.

Рейтинг

5 7
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати