Годишен хороскоп за зодия Лъв за 2012

Годишен хороскоп за зодия Лъв за 2012

Тази година ще бъде изпълнена с интересни събития и развития за зодия Лъв. Бъдете предпазливи по своя път, защото може да има непредвидени изненадващи пречки, които ще ви блокират. Вие притежавате неумолима смелост и позитивно мислене, което със сигурност ще ви помогне да преодолеете всички трудности през 2012.

В работната сфера всичко се развива блестящо през тази година. Комуникацията с колеги и шефове е положителна и напълно удовлетворителна за зодията. Лъвовете, които притежават бизнес ще имат много успехи, а за работещите се очакват увеличения в заплатите. В края на годината се очертават възможности за още по-доходна работа.

Личната сфера ще поднесе много изпитания. Семейните Лъвове могат да имат много проблеми, които заради нерешени въпроси в миналото, оставени без решение и отлагани във времето. Отнесете се внимателно, защото има реална опасност за брака ви.

Лъвовете, които не са семейни, но имат връзка също могат да очакват проблеми и недоразумения през втората половина на годината. Добрата новина е, че дразгите ще отшумят в края на годината.

Необвързаните представители на знака няма да успеят да намерят точният партньор, но все пак бъдете подготвени, защото никога не се знае какво са ни подготвили звездите.

Въпреки пречките, Лъвът ще се справи с всичко, което му се случва. Няколкото малки спънки няма да се отразят на общото му състояние. Недостатъците, с които ще се сблъскат са нищо, в сравнение с всички предимства.

2012 ще бъде добра година относно финансите на Лъвът. Сделките са обещаващи, много възможности ще се открият за работещите и търсещите работа.

Възможно е проявата на някои здравословни проблеми през годината, но не се тревожете, те ще бъдат незначителни. Не е изключена възможността и от някои по-сериозни усложнения, свързани с храносмилането и циркулацията на кръвта.

Към края на месец май ще усетите особен прилив на енергия, а в първите дни на юни ще постигнете пълна хармония с партньора си. Средата на юли месец ще бъде благоприятен период за вас. В края на юли внимавайте с харчовете.

В началото на август се пазете от неприятен спор с приятелите, а към края на месеца ще откриете нетипични начини чрез които да увеличите успехите си.

В началото на септември бъдете бдителни към съветите на някои хора, а в края на месеца може да измислите идея за правене на пари.

Октомври е положителен месец за вас. Фокусът ви ще бъде насочен към пътувания, образование и разширяване на хоризонтите.

През октомври бъдете внимателни с плащанията, а в началото на декември трябва да прекарате повече време с половинката. Към края на месеца ще имате много ярки идеи.

Рейтинг

5 7
4 3
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Николай
Николай
26.05.2012 13:35
Ще поживеем и ще видим дали ще се сбъдне.
0
0