sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Характер и съдба на жената от зодия Рак

Характер и съдба на жената от зодия Рак

Характер и съдба на жената от зодия Рак

Зодия Рак е воден знак, а това му дава качества като проницателност, отзивчивост и силна емоционалност. Енергията на водата е обновяваща, възраждаща и променяща. Под нейното гъвкаво въздействие Ракът се сдобива с жива фантазия и потенциал за творчество.

Този знак е закрилян от Луната, а от нея в дар получава променливото си настроение, фината емоционалност, гарнирана със сериозна доза инат. Но и търпението, човеколюбието и доброжелателното отношение към другите не му е чуждо.

Ракът е кармично предразположен да пази традициите. Затова много представители на знака избират за своя професия такава дейност, която утвърждава културните традиции на региона, на страната им или просто пазят спомена за родното си място като най-съкровено изживяване.

Какво от тези качества е типично за жената от зодия Рак, какви други качества притежава и каква е житейската съдба на дамата от този интересен знак от зодиака? Отговорът на тези въпроси ще бъде любопитен не само на представителите на Рака, които ще се припознаят в описанието, на тези, които са свързани с човек, принадлежащ на знака, и на всички, които се интересуват от астрология.

Характерни черти на жената Рак

Жената, родена под знака на Рака, е едно от най-загадъчните нежни създания в зодиакалния календар. Нежна, съчувстваща, отличен слушател и събеседник, който не натрапва и не разкрива своите тайни страни, но охотно изслушва и споделя чуждите беди, болки, щастливи мигове - така изглежда жената Рак като събеседник. С нея обаче не може да се шегува никой, защото тя не понася насмешки и дори лека шега. Подобно отношение ще се превърне в болезнен спомен за нея и тя няма да го забрави никога.

Сред хубавите спомени дамите от знака пазят тези от миналото си, затова много от тях са запленени от историята и археологията. Често на тях може да се разчита да опазят и предадат напред родовите спомени. Много от тях вярват в прераждането и гледат на живота като на нещо велико, в което настоящето е само брънка от една сложна верига.

Дамата от този знак е силно семейно ориентирана. Нейният дом е нейната крепост в истински смисъл на думата. Домът и редът в него са опорни стълбове на живота на жената Рак и тя обича да се седи у дома.

Физически облик на жената Рак

Привлекателната външност на дамите от този знак идва от съвършената им фигура. Тя е съпътствана от личен чар, скромно и меланхолично излъчване. Жената от знака е винаги дама във всеки момент от деня, тя е елегантна, грижливо поддържана, обича хубавите дрехи, красивия грим и не пести луксозните ухания.

През втората половина на живота си жената Рак придобива закръглена фигура, защото обича хубавата храна в приятна домашна обстановка. Спокойният нрав също подкрепя лекото отпускане във физически смисъл, но стилното излъчване си остава, защото дамите Раци обичат да изглеждат добре.

Положителни и отрицателни черти на характера на жената Рак

Жена от зодия Рак

Жената Рак не обича изненадите. Тя се стреми към безопасност и житейска предвидимост. Поради това на жената Рак в семейството може да се разчита да спести пари, защото тя се опитва да контролира бъдещето по този начин.

Често дамата от този знак изглежда странна и неразбираема, но това се дължи на факта, че тя живее сложен вътрешен живот и често емоциите в него се отразяват и на повърхността.

- Положителните страни в характера на такава личност са - търпение, доброта, човешко отношение, състрадание, трудолюбие;

- Отрицателни качества - склонност да се оплаква, егоцентризъм, склонност към песимизъм, лесна ранимост, изразявана в изливане на потоци сълзи, лесна раздразнителност.

Близките на дамата Рак трябва да са наясно с нейната склонност да се уединява, когато трябва да вземе важно решение. Тя често е неуверена в себе си и силите си и има нужда да обмисли внимателно действията си. Поради своята плахост, жената Рак е склонна към депресивни състояния. Когато е обидена, очаква ответната страна да търси помирение.

Задължителни правила за всеки, за да се разбира с жена Рак, са:

- Да не я критикува;

- Да не я иронизира;

- Да не я пренебрегва.

Професионално и финансово състояние на жена Рак

Независимо от избора на професия, жената Рак се стреми към успех, просперитет и финансова независимост. Работата обаче никога не може да бъде приоритет пред децата и семейството им.

Във финансов план често стартът на жените Раци е даден от семейството на родителите им. Те ползват материалните наследени активи като инвестиция в имоти и в този аспект в живота на дамата от този знак цари ред и сигурност.

Отношения с жената Рак

В личните отношения всеки, който иска да бъде близо до дама от знака на Рака, не бива да пренебрегва нейната нежност, изящество, преминаващо в усещане за чупливост. Постоянната грижа е единствен правилен път към нея. Така тя ще открие приятното си лице и същността си на верен и предвидим спътник в живота.

Всеки мъж обаче трябва да е готов да се запознае с непристъпната и хладна страна на жената Рак. За нея сексуалните отношения не са приоритет, а романтиката и привързаността.

Като брачен партньор жената Рак няма да товари мъжа си със своите проблеми. Няма да му създава конфликти и ще решава всяка ситуация по мирен път. Това я прави възможно най-комфортния избор за семеен партньор. Единствен недостатък на съпругата от този знак е, че иска мъжът до нея постоянно да е наблизо.

Идеалният мъж за такава дама е търпеливият, честен и верен партньор. Жената Рак го търси по интуиция. Такива за нея няма сред зодиите Близнаци, Водолей, Козирог, Везни и Стрелец. С тези знаци тя не може да създаде стабилна връзка.

Съвместимост на жена Рак с мъже от другите зодии

Съвместимост на жената Рак

Жената Рак е като хамелеон, тя се променя в зависимост от характера на своя партньор. Може да бъде водещият във връзката, но е склонна и да се подчини. Стига да намери това, което е необходимо за нейния стил на живот.

С мъж от зодия Риби създава доста добра и хармонична комбинация и той е прекрасен партньор за нея.

С мъж Овен има различия във възгледите и ако не намерят компромис във вижданията си, връзката може да се разпадне.

С мъж Телец жената Рак създава перфектната двойка. Те са взаимно съвместими, поддържат се и се разбират напълно.

С мъж Близнаци връзката е трудна, защото вижданията им за това къде да протича животът са различни. За Водолея животът е навън, за Рака - у дома.

С мъжа от собствената зодия нещата не стоят така добре, защото всеки подсилва недостатъците на другия. Когато са в депресия, няма кой да ги измъкне от това състояние. Често такива партньори са в постоянна тиха война.

С мъж Лъв ги разделят противоположните интереси. Компромис може да се постигне, но трудно.

С мъж Везни имат добра съвместимост, чиято база е любовта към домашния комфорт.

С мъж Скорпион образуват идеална двойка, защото са партньори във всички области на живота.

Не е лесно да бъде очарована една жена Рак. Усилията са похвални в тази посока, но собствените виждания за живота и семейството имат решаващо значение. Когато съвпадат с тези на дамата от зодия Рак, животът тече много приятно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати