sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Кои са щастливите числа за твоята зодия?

Кои са щастливите числа за твоята зодия?

Кои са щастливите числа за твоята зодия?

Нумеролозите твърдят, че всеки човек има свои щастливи числа. Те трябва да участват във важните решения в живота, за да бъдат те успешни. Зодиакът дава сведения, че числата са свързани със знаците. Всяка зодия има свое число, което го води по пътя към успеха и има силно въздействие върху личността.

Да видим коя зодия с кои числа образуват щастлива комбинация.

Овен

Това е зодията на хората, които не се боят да рискуват и често залагат в лотарийни игри. Щастливото им число е 3. Всеки трети ден от седмицата и тройка в календарния месец е време, когато могат да се насладят на радостите в живота, защото щастливото им число ще работи в тяхна полза. Късмет им носят също 1, 13 и 24.

Телец

Числото 6 ръководи любовния живот на този знак, но и не само него. Числата 4 и 9 също са добри числа за тях. Ако искат да залагат в някоя игра, могат да се доверят и на 9 и 21.

Близнаци

Кои са щастливите числа за твоята зодия?

Числото 4 носи много успех на Близнаците. Силата, знанията и ясният поглед върху живота ще бъдат на тяхна страна, ако се доверят на четворката. Особено полезна ще е тя за търговците и работещите в медии от този знак. За тези, които играят с числа, за са спечелят, добър избор е и числото 2.

Рак

Числото 2 носи успех и самочувствие в живота на Раците. Ако комбинират двойката със 7 късметът ще бъде още по-стабилно на тяхна страна. Трябва да избягват числото 1, защото то влияе негативно на знака. Числата 8 и 17 са препоръчителни за тотото и другите хазартни игри.

Лъв

За царствената зодия 1 е щастливото число. На другия полюс за тях е числото 2, то носи само негативи за знака. Ако някой представител на знака ще залага на числа, може спокойно да избере 3, 19 и 33.

Дева

Числото 4 носи много успехи в живота и на този знак. Хазартно настроените личности между Девите могат на ползват за свой късмет 5 и 10, те няма да ги подведат.

Везни

Числото 6 ще носи късмет на Везните, а добър избор във важни моменти са и числата 4 и 9. За фиша в тото игрите или в казиното може да залагат спокойно на 11, 22 и 33.

Скорпион

За Скорпионите 3 е щастливо число. Ако тези представители на знака живеят на адрес с тази цифра, това ще им донесе много радост и късмет всеки ден. Когато залагат някъде, винаги трябва да се доверяват на 4, 12 и 36, те са техният залог за печалба.

Стрелец

За Стрелеца 5 е късметлийското число. Може на него да се залага и в хазартни игри, а също и на 9, то им носи печалби.

Козирог

Кои са щастливите числа за твоята зодия?

Числото 7 е успешното за този знак. Носи им щастие и любов. Ако залагат някъде, могат да се доверят на 2 и 17.

Водолей

Числото 8 стимулира Водолея и е добре негово изображение да се носи и като талисман, то им носи прилив на енергия. 3, 9 и 27 са късметлийските им числа при залагане.

Риби

За тази суеверна зодия числото 9 е направо магическо. Може на него да залагат, а ако го комбинират с 1, късметът им се засилва. Тези числа носят на Рибите материални печалби и подсилват духа им. Ако играят на хазартни игри 6 и 16, също ще им донесат успех.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest