sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Как влюбеният Лъв показва чувствата си?

Как влюбеният Лъв показва чувствата си?

Как влюбеният Лъв показва чувствата си?

Не е лесно да събудиш интереса на представител на зодия Лъв, още по-трудно е да го задържиш. Особено когато става въпрос за силния пол. Мъжете от царствената зодия обичат да флиртуват, да играят тънки игри с чувствата и поведението им често изглежда подвеждащо и трудно разбираемо. Сред хаоса от догадки е нужно разбиране и зрялост, за да се открие зад непостоянното поведение искрата на истинското чувство. С човек от зодия Лъв партньорът винаги може да бъде себе си и това може би е най-ценното. Какво още ни предлагат отношенията с този знак?

Естественост в поведението

За представителите на знака, особено за мъжете, личната свобода е много важна. Те трудно биха допуснали друг да ги засенчи под светлината на прожекторите. Ако мъж от този знак обаче има сериозен интерес към някоя жена, той прави малки, но ценни жестове за нея. С тях ще осигури нейния емоционален комфорт.

Обсипва своя партньор с внимание

Щом един Лъв отделя от времето си за някоя дама, той със сигурност е сериозно запленен от нея. Самата зодия изисква вниманието, похвалата и възхищението от другия човек във връзката, но и сам е готов да върне тези жестове. Способен е да посвети времето си на жената, която го интересува.

Показва романтичната си страна

Влюбен Лъв

Зодия Лъв е тясно свързана с чувства като страстта, романтиката, любовта. Мъжете от знака не се колебаят да демонстрират романтични чувства пред своята партньорка, да я обсипват с жестове на любов и внимание, да правят изненади.

Съветват своя партньор безкористно

Един мъж Лъв може да дава добри съвети на любимата жена. Той се интересува от нейните проблеми и се опитва да помогне с добра дума или с друга помощ. Може да изглежда странно, но дори един Лъв може да бъде добър слушател, ако искрено се вълнува от човека насреща.

Постоянно комуникира с жената, която обича

Макар че е зает сериозно със себе си, когато е влюбен Лъвът е в състояние да не прекъсва комуникацията с партньорката си, защото това му е ценно. Той често пише или звъни по телефона, за да има постоянна информация за важните за другата страна неща.

Не крие своята партньорка от близки и приятели

Мъжът от зодия Лъв е открит и честен, когато държи на жената до себе си. Ако представител на зодията заведе дамата си на събиране и я представи на близки и приятели, значи той наистина държи на нея. За него близкото обкръжение е важно и затова жената, която има значение за него трябва да намери място сред тях. Всички малки жестове показват много важни неща, стига да бъдат разчетени правилно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати