sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Добра ли е съвместимостта между Овен и Телец?

Добра ли е съвместимостта между Овен и Телец?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k345
съвместимост между Овен и Телец

Връзката между Овен и Телец е възможна с голямо взаимно желание от всяка от двете страни. Представителите на първия знак на зодиака обичат риска и се спускат рязко към целта си, което противоречи с всички възгледи на Телец.

Той просто не разбира тази прибързаност на Овена. В същото време Овенът е раздразнен от мудността на Телеца. Ако обаче Овенът почувства подкрепата и грижите на Телеца, е напълно възможно неговото мнение да се промени.

Според хороскопа за съвместимост между Овен и Телец техният тандем е възможен, ако знаците разпределят ролите във връзката. Яснотата по отношение на права и задължения, както и тяхното спазване, ще позволят на такава двойка да намали конфронтацията и да подобри взаимното разбирателство помежду си.

Бизнес съвместимост на Овен и Телец

Съвместимостта на Овен и Телец в работата е добра, защото техните полезни качества като екип допринасят за продуктивни резултати. Докато творческият Овен, за който няма бариери, генерира брилянтни идеи една по една, находчивият Телец старателно ги прилага.

Негативната страна на това партньорство може да бъде раздразнението на Овена поради мудността на Телеца и възражението на втория срещу необмислените решения на огнения знак. Ако се научат да приемат личните характеристики един на друг, тогава общата кауза може да им донесе огромни ползи по отношение на парите. Взаимното търпение е ключът към продуктивни отношения.

Приятелство между Овен и Телец

Въпреки различните характери съвместимостта на Овена с Телец в приятелството е много вероятна. Спокоен и мъдър Телец може да се превърне за един емоционален Овен в добър приятел и съветник. Телецът лесно намира правилното решение - балансирано и логично.

В такава връзка Телецът е спасител, за което Овенът често забравя да му благодари, приемайки помощта като нещо естествено. Но ако и двамата са доволни от дружбата си, тогава този съюз може да съществува много дълго време.

Любовната съвместимост на Овен и Телец

Любовният съюз на огнени и земни знаци на пръв поглед изглежда като невероятна идея поради разликата в характерите.

Съвместимостта на влюбените Овни и Телци обаче може да бъде на високо ниво: изразителен Овен може да съживи Телеца с много ярки идеи и впечатления. И ако се научат да преговарят, да правят взаимни отстъпки и компромиси, тогава техният тандем може да продължи дълго.

Любовна съвместимост зодия Овен и зодия Телец

Сексуална съвместимост на Овен и Телец

Сексуалните отношения между тези знаци са напълно хармонични. Страстен, освободен Овен и пластичен, чувствителен Телец са перфектната комбинация. Затова съвместимостта на Овен и Телец в леглото се счита за повече от успешна.

В спалнята те са отлични учители един за друг. Поради бурно въображение и творчески потенциал Овенът може да внесе много ново и интересно изживяване в сексуалния живот на Телеца.

Телецът, от своя страна, ще научи представителя на огнения знак да усеща и тялото си, да чува желанието на партньора, да се съсредоточи върху удоволствието и да го достави на друг. Сексуалната енергия и на двамата е на най-високо ниво и затова в спалнята им винаги ще бъде горещо. Често примирението им след скандали се случва именно в леглото.

Съвместимост Овен и Телец в брака

Астрологичната прогноза за съвместимост на Овен и Телец в брака е благоприятна. Заслужава да се отбележи, че в семейния живот на тези знаци няма да има финансови проблеми, тъй като Овенът може да печели пари, а Телецът рационално да се разпорежда с тях. Децата им не са застрашени от липса на обич, защото и двата знака са способни да се грижат и да обичат. Когато двамата партньори намерят общ език, те ще създадат страхотно семейство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати