sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Зодиите, които ще останат приятели с бившите си

Зодиите, които ще останат приятели с бившите си

Зодиите, които ще останат приятели с бившите си

Раздялата е винаги неприятен момент във всяка връзка и най-често завършва с пожелание за приятелство, което да се запази след края на интимните отношения.

Това не е толкова лесно, когато са намесени чувства и натрупана горчивина, но все пак има зодии, които успяват да запазят добрия тон и след края на връзката. Всъщност зодиакалните знаци, които са толерантни към бившите си половинки са 4, за видим кои са те.

Стрелец

Хората от този зодиакален знак имат желание да гребат от живота с пълни шепи и затова не им остава много време за мелодрами. Те считат за загуба на време да оплакват миналото, да градят планове за отмъщение или просто да се оплакват на всеки, който иска да ги слуша. Намират за далече по-правилно да поканят бившия си на кафе, кино или разходка, за да са сигурни, че имат в негово лице още един благоразположен към тях човек.

Близнаци

Като двойнствен знак Близнакът се отличава с гъвкавост и адаптивност. Той живее тук и сега и е склонен да гледа на всяка ситуация откъм веселата страна. Те гледат с любопитство на новото приятелство с бившата половинка и се забавляват с възможността то да устои на времето, за разлика от интимните отношения.

Везни

Бивши гаджета

Зодия Везни се характеризира с желание да поддържа равновесието и хармонията на всички житейски фронтове. Негативизмът и лошите спомени от миналото не са нещо, на което ще позволят да доминира в тях. От старите връзки пазят само хубавите спомени и с леко сърце започват на чисто.

Водолей

Родените под знака на Водолея носят вродена емоционална зрялост и това им помага да подберат внимателно хората, които допускат близо до себе си. Затова те не се отказват леко с някой от съвсем близкия им кръг. Ако с бившата си половинка имат общи интереси, приятелски кръг или общо начинания, за тях не е трудно да продължат да поддържат приятелски отношения, независимо че тръпката вече е изчезнала. Това е така, защото просто са много широко скроени и щедри като характер. Възможността да се запазят добри отношения, без да се допуска сянката на нетърпимостта и ожесточението към човека, с който вече не ни свързват сърдечни отношения е белег за духовна мъдрост и израстване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати