sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Каква е силата на жената Козирог?

Каква е силата на жената Козирог?

силата на жената Козирог

Красиво тяло и открит поглед - това е жената Козирог. В допълнение е хубава, умна и съобразителна.

Истински късмет е да бъде спечелена подобна дама, защото тя притежава ценни качества в изобилие - създава мила и приятна атмосфера около себе си, обича забавленията, приема комплименти и създава приятелски връзки.

Едно от най-забележителните качества за дамата от зодия Козирог е, че обича да се забавлява, но никога няма да прекали и да остави лошо впечатление.

Работата си тази представителка на уравновесената зодия винаги избира според интересите си. Творчески личности от зодия Козирог не са изключение, усетът към модата не е чужд на дамите и те често работят в тази индустрия.

Тяхното оптимистично виждане за живота ги прави много креативни. Не може да не се отбележи и най-силното им качество - тяхната практичност. Точно тя ги прави много приятни за съжителство, защото прощават лесно на любимите хора. Единственото, което дама Козирог няма да прости, е обидата.

Жените, родени в знака на Козирога, са създадени за трайни и сигурни партньорства. Те са отговорни, старателни и практично ориентирани. Ориентирани са към кариерата и ако някой вижда в жената Козирог вечна домакиня, вероятно ще бъде неприятно изненадан.

Като приятел жената от тази стабилна зодия е незаменима - сигурна, вярна и последователна.

жената Козирог

В любовта качеството, което я отличава, е нейната смелост и естествено поведение. Тя вдъхва спокойствие и привлича вниманието само с присъствието си.

Самоконтролът е качеството на характера, което я описва най-точно. Зад студената страна обаче, която показва на света, се крие страстна и силно емоционална натура. Тя има висок стандарт и е нужно да бъде спечелена, защото знае цената си.

Приятелското отношение и стабилното поведение са това, което ще даде зелена светлина към нея. Ледената стена, която жената Козирог издига около себе си, заслужава да бъде стопена, защото това, което стои зад нея е достатъчно ценно и си струва да бъде постигнато.

Чувството за сигурност е много важно за дамата от този зодиакален знак, а дискретността е втора нейна природа. Всеки, който цени тези качества, може да бъде подходящият за нея партньор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати