sanovnik.bg»Статии»Астрология»Китайски Хороскоп»Каква е жената от зодия Плъх?

Каква е жената от зодия Плъх?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k9317
Каква е жената от зодия Плъх?

Жените, родени под знака на Плъха, често са по-малко романтични от другите. Жената от зодия Плъх е ужасена да бъде сама, засилвайки традиционната нужда на Плъха от социални връзки. Жената Плъх търси силна интимна връзка. Може да изглежда спокойна и приемаща отвън, но Плъхът е известен с това, че изчислява всеки ход, преди да действа върху него.

Жената Плъх е тази, чиято компания мъжете търсят с нетърпение. Те са склонни да се отнасят към нея като към една от тях, като към другар, а не като към истинска жена, на която да се прилага специално отношение.

Няма нищо изненадващо в отношението им, тъй като тя се държи естествено, праволинейно, без кокетство или причудливост, а от друга страна е весела, забавна, скромна, интелигентна.

Жената Плъх води изключително активен социален живот. Където и да се озове, присъствието ѝ е добре дошло. Тя оживява всяко събиране, в което участва. Тя обича да забавлява. Нейните гости, които винаги са цяла банда, я намират за най-забележителната домакиня и са склонни да ѝ правят големи комплименти. По този начин тя е много популярна не само сред мъжете, но и сред представителите на собствения си пол.

За съжаление обаче, нейните положителни качества съставляват само част от нейната личност. Другото лице ни разкрива незрял индивид, безразсъден и пълен с комплекси. Тя непрекъснато работи под насилствено усещане за нещо недовършено или непълно в нея. Никога не е съвсем сигурна къде се намира емоционално, тя е в непрекъснат стремеж към съвършенство.

Жената от зодия Плъх е спестовница

Друг неин дефект е да се стреми да изстрелва остроумни забележки, макар че това забавлява мнозина, със сигурност недоволстват онези, които са жертвите на подмятанията ѝ. Тя обаче остава в неведение за тази страна от характера си и не е подготвена да направи нещо по въпроса.

Жената то зодия Плъх също така винаги е загрижена за материалното си благосъстояние. Дори и да има добра работа, тя винаги ще казва, че парите не ѝ стигат. Невероятна спестовница е и къта всичко. Когато пазарува пък, винаги следи за промоции и гледа покупките ѝ да са възможно най-изгодни.

Интересното е, че макар и да не обича да харчи пари, винаги се оказва затрупана с предмети, защото мрази да се разделя с вещите и винаги е на лов за поредната изгодна сделка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати