sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Какво не умеем според зодията

Какво не умеем според зодията

какво не умеем според зодията

Най-често зодиакалните знаци дават указания за нашите таланти - видни и непроявени. Хората обаче често не се справят добре с някои задачи от ежедневието в сравнение с околните. Това поражда разочарование и напрежение в живота ни.

Зодиакът има обяснение и за тези неудачи. Те също се дължат на особеностите на зодиакалния знак, под чието влияние сме. Ако разпознаете някои от своите лични проблеми в следващите редове, можете да се сърдите само на съдбата, поставила ви под влияние на зодията, към която принадлежите.

Овен

Да очакваш от овена търпение е мисия невъзможна. Хората, подвластни на знака, не знаят и не умеят да почиват. Не се спират на едно място, непрекъснато се прехвърлят от една задача на друга и не знаят, че има и бутон пауза в живота.

Телец

Ако сте от тази зодия, сте от търпеливите хора и умеете да се наслаждавате на ежедневните дребни наслади на живота. Не сте от тези, които ще си тръгнат първи от някое приятно място, винаги слагате както началото, така и края на купона, но не умеете да се ограничавате в тези приятни неща.

Близнаци

Всички знаят за двойнствената природа на този знак. Сякаш две души живеят в Близнака и всяка е със свое мнение. Затова толкова трудно взимат решение по важни въпроси.

Рак

Щедростта е страхотно качество. Хората, които умеят да делят с другите, имат много приятели. Ракът трудно дели в свой ущърб. Това е едно от нещата, които е добре да се научи да прави понякога.

Лъв

Суетата е едно от неприятните качества, макар че не можем да го определим като грях. Когато някой прекомерно се интересува от визията си, лесно става досаден. Да се научи да бъде дискретен, когато се разминава с някое огледало, е едно от нещата, които ще бъдат полезни на този огнен знак.

Дева

недостатъци на зодия дева

Спонтанните хора са интересни на околните, защото умеят да създават атмосфера около себе си. Девите не са сред тях. Прекалено се стараят да контролират, всичко да направят перфектно и така се губи свежестта на идеите им. Паниката, която извиква у тях нуждата да импровизират, не им помага.

Везни

Везни и равновесие са синоними в представата на хората. И това е чудесно качество, когато става въпрос за важни проекти с решаващо значение. Обаче нуждата да бъдат точно на секундата навсякъде и да не могат да запазят спокойствие идва в повече на околните.

Скорпион

Скорпионът е най-жертвоготовната зодия. Те се раздават без ограничения за най-близките. Ако обаче някой си позволи да ги критикува, или да се изкаже неблагоприятно за тях, могат да се вбесят истински. Доста са отмъстителни и не умеят да прощават.

Стрелец

Тази зодия не умее да лъже. Казва си всичко, плаща си всички грешки, защото измамата не е нещо, което им се отдава.

Козирог

Това е земен знак, който твърдо стои на позициите си и може да се справи с всяко препятствие. Козирогът няма да потърси помощ, дори когато му е трудно. Това не е опция при него.

Водолей

Това е зодията на великите комбинатори. За близки и приятели ще измисли всякакви варианти да помогне. За себе си ще се колебае и все ще търси повече от това, което съдбата му е дала, колкото и да е щедра.

Риби

Спестовността не е силно качество на Рибата. Тя е щедра както към себе си, така и към другите. Харченето на пари с широка ръка е без повод при представителите на зодията. Пищните подаръци и скъпите специалитети са предпочитанията на знака.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати