Избор на професия според зодията

Избор на професия според зодията

При избора на професия водещото са интересите, знанията и талантите на индивида. Известно е отдавна, че хората, споделящи една зодия, често имат припокриващи се възможности в дадена област. В каква конкретна форма обаче да бъдат канализирани и вложени, е личен избор, който всеки сам трябва да отрие според своята зрелост и осъзнатост.

Зодията на човек може да очертае контурите и сферите на професионалния опит, в който енергията на зодиакалните знаци се изявява най-добре, професиите, в които резонира най-успешно.

Всички въздушни зодии обичат интелектуални предизвикателства и са готови да се впуснат в тях. Тези хора лесно генерират идеи и обичат движението, независимо дали става въпрос за физическото, духовното или менталното ниво. Взаимният обмен на мисли, информация, емоции с околните са им от голяма важност. Затова за тях професии от сферата на консултирането са подходящи. Те са добри преподаватели и търговци.

От зодия Везни излизат добри адвокати. Може да бъдат срещнати сред медиаторите и организаторите на събития.

За зодия Близнаци е подходяща професията на търговците и маркетолозите.

Ако сте Водолей от Вас може да излезе следващият ИТ гений.

За въздушните знаци тежката физическа работа с ръце се оказва често неудачна, защото няма връзка с творчеството, комуникацията, технологичните новости и хората, където им е силата.

Огнените зодии са хора на действието, те обичат да ръководят както събитията, така и хората. Те са сред лидерите в обществото.

Овенът търси себеизявата си, където има конкуренция, защото обича да се състезава, да се бори за своето утвърждаване. Подходящото място за него е сред военните, полицаите, спортистите, огнеборците, хирурзите.

Зодия Дева може да е лекар

За Лъва добра възможност дава актьорската професия, мястото на телевизионен водещ или лектор, защото той обича да се показва пред другите.

За Стрелеца широкото пространство и във физически, и в духовен смисъл е важно, затова професията на издателя, преводача, духовника, преподавателя или журналиста е добра възможност.

Земните зодии са организирани и методични личности. Обичат стабилността, сигурността, която им дават корените им. Досегът със земята и природата е важен за тях.

От Телеца става добър градинар. Усетът му към парите е подходящо качество, за да потърси реализация в банкерството. Архитектурата, интериорният дизайн и приложните изкуства ще задоволят чувството му за физическите форми.

Девите обичат дребните детайли, грижите за околните са им по вкуса. Тяхното поле на изява са медицинските специалности и професиите, които се упражняват с тях. От една Дева може да стане също добър статистик, социолог, счетоводител или одитор.

Всеки Козирог пък е кариерист в някаква степен. Изкачването на кариерната стълба му е страст, цел и дори начин на живот. Можем да ги открием на работното място на финансиста, СЕО специалиста, мениджъра, архитекта, където се справят добре.

Водните зодии са нежни, чувствителни, емоционални. Те се чувстват добре там, където духовното е водещо, включително в професията си. Художници, писатели, певци и всякакви хора на изкуството са най-често от водните знаци.

За Рибите са подходящи професиите на режисьора, актьора, музиканта, лекаря, психотерапевта, те работят добре с хората.

Как да изберем професия

Скорпионите се изявяват добре в професии, които не всеки би избрал - патоанатом, погребален агент, могат да решат и да балсамират - хора или животни.

За Раците добри са социалните професии - детски учители, медицински сестри, готвачи, кулинари, психолози.

Важното в избора на професия е човек да има усещането, че е стъпил на онази жизнена пътека, която му дава усещане за смисъл и посока. Ако тя съвпада и с насоките на хороскопа, значи и звездите са на същото мнение и е добре да бъдат послушани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати