sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Слабото място на всяка зодия (2 част)

Слабото място на всяка зодия (2 част)

Слабо място според зодията

Всяка една зодия си има своите както силни, така и слаби страни. Едни от хората сме доста амбициозни, но от друга страна, страхът от провал ни дърпа назад. А други пък сме напротив много наивни и сляпо вярваме на всеки човек. Понякога е доста трудно да се видим отстрани и да преценим сами кои са нашите слаби страни, затова ние сме ви подготвили втора част на тази интересна тема.

Слабото място на всяка зодия

Зодия Везни

Вие вечно се колебаете и не можете да вземете решение. И това се случва дори за елементарни неща - например избор на вечеря. Дори и да се престрашите да решите нещо, то винаги се питате дали решението ви е било правилно и дали не е могло да постъпите по-добре. Това ви пречи много ви живота, тъй като винаги се опитвате да прехвърля отговорността върху друг и искате някои да взема решенията вместо вас.

Зодия Скорпион

Вие сте истински непукисти за всяко едно нещо в живота ви и доста трудно нещо може да ви трогне. Това ви помага в кариерен план, но в личните ви отношения доста ви пречи. Вие постоянно игнорирате чувствата на човека до вас, което води след себе си доста проблеми с половинката ви, защото не можете да се разберете.

Стрелец

Слабо място

Вие сте много влюбчиви и това понякога доста ви пречи, като заедно с това на моменти сте доста импулсивни. Това обаче доста ви дърпа назад, защото така плашите човека до вас, а именно обяснявайки се в любов прекалено рано и раздавайки се на макс.

Зодия Козирог

Инатът е вашето второ аз, като тази черта на характера ви може да се прояви дори при доста безсмислени спорове. Именно затова не ви съветваме да ядосвате хората от тази зодия, защото заедно с това са и доста обидчиви.

Зодия Водолей

Вие се страхувате от провала във всичко, с което се захванете. Доста голяма слабост на зодията. Тази черта на характера ви пречи много, защото като цяло сте много борбени и амбициозни, но страхът ви дърпа назад. Важно е да се научите да губите и да разберете, че в това няма нищо страшно, както и че всеки неуспех ви мотивира още повече да опитвате отново и отново, докато не постигнете целта си.

Слаби черти на зодия Водолей

Зодия Риби

Вие сте доста наивни и това се усещат особено силно в любовните ви отношения, защото вярвате сляпо, че всяка една връзка е последната в живота ви, без реално да разбирате, че отсрещната страна може да е на друго мнение.

Ето че вече знаете какви са слабите страни и на последните 6 зодии в хороскопа, Така можете да опознаете по-добре, както себе си, така и вашите близки, които са представители на тези зодиакални знаци. И не забравяйте, че идеални хора няма и всички ние си имаме нашите силни, но и слаби страни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати