За какво да внимаваме през 2021 - годината на Металния Вол?

За какво да внимаваме през 2021 - годината на Металния Вол?
Снимка: reginasphotos/ pixabay.com

Настоящата 2020 година е към края си. Тя беше напрегната и изпълнена с превратности. Донесе изпитания за цялото човечество и на прага на новата 2021 година всеки човек се вълнува какво ще донесе тя лично за него и за всички хора като цяло.

Според китайския хороскоп предстои година на белия метален Вол. Тя ще влезе във владение на 12 февруари 2021 година.

Годината на металния Вол идва веднага след тази на металния Плъх и преди годината на водния Тигър.

Всички, които са родени през 1913, 1025, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 година са под влиянието на зодиакалния знак на Вола/Бика. Те носят някои от качествата на това животно.

Волът се отличава с трудолюбие и методичност. Затова следващата година ще бъде на упорития труд и всеки, който заложи на това, ще бъде възнаграден за усилията си. Всеки ще усети тежестта на отговорностите си и ще му се наложи да удвои усилията, които влага, за да постигне успех.

Тази година ще бъде метална, тоест елемента Метал ще господства, което значи, че освен белия цвят, успех ще носят жълтият и зеленият. Добре е да се носят метални аксесоари за късмет. Ключовата дума за годината е дисциплина.

Какво ще донесе 2021 за всяка зодия?

За Плъха тя идва заредена със специална енергия. Тя ще им донесе оптимизъм и ще раздвижи личните им връзки.

Змията ще намери през година отговорите на много важни за нея въпроси. Ако представителите на зодията бъдат търпеливи, желанията им ще се сбъднат в най-подходящия момент.

Конят ще създаде и укрепи връзки, които са много важни за него. Идеите му ще бъдат подкрепени от важните за него хора и това ще бъде положително за самочувствието му.

За Маймуната също предстои важна година. Всички представители на знака, които са дисбалансирани, ще върнат равновесието си и пред тях ще се открият нови и добри перспективи, а много мечти ще се сбъднат.

За Свинята това ще бъде отлична година във финансов план. Тъй като са добри стратези, родените под знака ще се радват на късмет.

Година на металния бик

Тигърът ще търси баланс през следващата година. Тя ще го зарадва с добро здраве и социална среда. Нужно е обаче тази зодия да внимава с разходите, защото ще се наложи търсене на друга работа с повече финансови възможности.

На заека годината е приготвила топлина, радост от живота и страстни моменти. Амбициозните сред зодията ще имат вниманието на тези, които са важни за тях. Ще отпаднат и любовните проблеми.

На Овцата 2021 година ще донесе промени в положителен план. Ще се обнови както личния, така и професионалния живот и то за добро. Търпеливите ще дочакат награди от съдбата.

За Кучето годината на металния Вол ще е положителна в личен и професионален план, стига да се планира всичко много внимателно и особено по отношение на финансите.

Драконите ще срещнат редица предизвикателства, но те имат сили да ги преодолеят. Добра година ще бъде за търговците, маркетинг специалистите и работещите в сътрудничество с чужбина сред тях. Личния живот също ще бъде в подем.

Петелът ще се радва на много ползотворна година, това ще е неговата година. Успехът ще го съпътства в личен и професионален план, ще се осъществят всички нови начинания.

За представителите на зодията Вол годината ще е отлична, с добри кариерни възможности, но успехи и в личен план. Семейно ориентиран ще е Волът през следващата година и това ще заздрави връзките в семейството, а някои ще сключат брак. Стабилна година се очертава за Вола, който ще разрешава леко всички проблеми.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати