Перфектният партньор във всяка възраст според зодията

Перфектният партньор във всяка възраст според зодията

Намирането на подходящия човек - сродната душа, е трудна задача сред човешкото море. Ориентирите невинаги решават въпроса, но все пак могат да помогнат да се тръгне по верния път.

Интересно предложение е да се потърси партньор според зодията за отделните възрастови групи. Ето как изглежда една такава своеобразна таблица за това кой е перфектният партньор за всяка зодия във всяка възраст.

Зодия Овен

До 29, 5 години - във все още младежките години най-подходящи за Овена са Лъв и Стрелец. Преди да навлезе в сериозната възраст на тридесетте Овенът тръгва по пътя на зрелостта. Той вече е практично настроен, улегнал и на този чу натюрел отговарят Кози рог и Дева. Тези знаци са земни, много практични и уравновесяват характера на Овните.

След 29, 5 години у представителите на знака настъпва метаморфоза. Самоконтролът става важен елемент в тяхното ежедневие.

След 41, 5 години - егото минава на заден план при представителите на знака и те започват да мислят за солидност и обезпеченост. Везните, които са знак, подвластен на ума и Близнаците, един интелектуален знак, стават добри партньори на необуздания Овен.

Зодия Телец

До 29, 5 години - много добра съвместимост се получава с представители на Козирога и Девата. Красивата и хладна Дева е интересна на Телеца, а Козирогът е добър партньор, но само в младежкия период.

След 29, 5 години започва духовното израстване на подвластните на зодията. Овенът и Близнаците са новите добри възможности в полето на любовта. Близнаците ще дадат още един подтик към интелектуални занимания, а Овенът ще издигне енергийния и ще даде огъня в отношенията.

След 41, 5 години - Това е време на материално благополучие за знака, който вече има нужда от по-духовни отношения. Скорпионът ще му ги даде.

Зодия Близнаци

партньор според зодията

До 29, 5 години - в тази възраст най-добрите им партньори са Везните и Водолеите. Както останалите въздушни знаци те са лекомислени, непостоянни и доста повърхности в разбиранията си.

След 29, 5 години - родените под знака на Близнаци започват да порастват, стават уравновесени и опознават характера си. Тогава Телецът и Овенът им импонират добре. Овенът помага за изграждане на Аз-ът им.

След 41, 5 години -това е времето на силен интелект и силния самоконтрол. Стрелецът става техния човек.

Зодия Рак

До 29, 5 години най-добрите им партньори са Скорпионите и Рибите. Връзката между трите зодии е много силна.

След 29, 5 години - със съзряването Раците стават по-открити и либерални и Близнаците и Девата могат да изградят връзка с тях.

След 41, 5 години - пълен контрол над себе си, което го прави съвместим с Козирога.

Зодия Лъв

До 29, 5 Лъвът може да намери сродната си душа при Овена и Стрелеца. Огнените знаци са много са независими и безкористни в тази възраст.

След 29, 5 години развитието им ги тегли към улегнал и практичен живот. Козирогът е отличен избор в този период, а също Близнаците, които очароват с интелекта си.

След 41, 5 години - духовното развитие при Лъва го прави съвместим с Везните и Скорпионите. Особено силна е двойката Лъв-Скорпион.

Зодия Дева

До 29, 5 години - Телецът и Козирогът са добрите партньори в младежката възраст на Девите. Земните знаци добавят мекота в нервните Деви, а Козирогът са в помощ на практичността им.

След 29, 5 години Девите трупат знания и опит и връзките със Скорпион и Лъв стават подходящи за тях, защото се чувстват ценени от тези знаци.

След 41, 5 години Девата е развита духовно и е възможна добра връзка със Стрелеца.

Зодия Везни

Перфектният партньор според зодията

До 29, 5 години - зодията се разбира най-добре с Близнаци и Водолей. Непостоянството на въздушните знаци ги сближава.

След 29, 5 години улягат и откриват общи черти със Скорпиона и Овена.

След 41, 5 години - съвместими са с Рибите и Стрелеца заради идеализма и романтичността им.

Зодия Скорпион

До 29, 5 години най-добро партньорство постигат с Рака и Рибите. Емоцията на водните знаци е свързващо звено. Козирогът и Девата също могат да се окажат удачни партньори.

След 29, 5 години повечето Скорпиони вече са прекалено агресивни. Търпението на Телеца и Везните може да ги превърне в техни партньори.

След 41, 5 години са развити личности и са се научили на самоконтрол. Тогава на преден план излизат Стрелецът и Водолеят.

Зодия Стрелец

До 29, 5 години - лъвът и Овенът са близки на този огнен знак, защото и те принадлежат към тази категория. Телецът и Рибите също могат да предложат партньорски отношения.

След 29, 5 години Стрелецът вече е много неспокоен. Девата и Близнаците му импонират.

След 41, 5 години - Стрелецът вече е изградена личност, властна и независима. Телец и Везни могат да съжителстват с подобен типаж.

Зодия Козирог

До 29, 5 години - Телецът и Девата са добри партньори, защото също са земни знаци. Макар и пасивни, те създават стабилни приятелства.

След 29, 5 години водолеят и Скорпионът навлизат в полето на Козирога, защото го учат на доброта и благородство.

След 41, 5 години вече са изпълнили плановете си и Рибите стават интересни обекти, защото са твърде духовни.

Зодия Водолей

До 29, 5 години се разбират добре с Близнаците и Везните, които помагат на хармонията и равновесието им.

След 29, 5 години тази зодия става практична и Девата и Овена са подходящ партньор.

След 41, 5 години е време на подем и пътят към висшето общество е открит. Лъвът е подходящият знак, защото върви в същата посока.

Зодия Риби

До 29, 5 години Рак и Скорпион са неговите опори. Те са му близки и със същата емоционалност.

След 29, 5 години везните се оказват примамливи заради своята уравновесеност. Водолеите също са интересни, защото разширяват кръгозора им.

След 41, 5 години те вече са стабилни и стават близки с Девата. Допълват се и взаимно се стабилизират.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати