Що за ученик си според зодията

Ученик си според зодията

В днешните пандемични времена дистанционното обучение се превърна в нещо нормално. То е очаквано от едни и силно нежелано от други. Независимо в коя група попадате, можете да разгледате темата за предизвикателствата към съвременното образование от друг ъгъл, а именно - какви ученици сте според зодията.

Овен

За овните дистанционното обучение е предизвикателство. Те обичат да се движат и често спортът е основната им страст. Те са добри танцьори, спортисти, военни, треньори. Затварянето вкъщи и стоенето пред компютъра е истинско мъчение за тях.

Телец

Тези, които се чувстват комфортно с дистанционното обучение, са телците. Могат да успеят във всякаква среда, стига да са се подготвили предварително. Трябва да се грижат за себе си добре – сън, храна, упражнения, за да имат успешна мозъчна дейност и да се фокусират цялостно.

Близнаци

Ученици на дистанционно обучение

Близнаците обичат да са в течение на нещата – да са подробно информирани, независимо дали става въпрос за важни неща или проста клюка. Дистанционното обучение е предизвикателство за тях до момента, в който успеят да свикнат с новите комуникационни канали и започнат да черпят информация от тях.

Рак

Раците лесно могат да привикнат с дистанционното обучение и изолацията. Трябва им само обилно хапване. Когато са гладни, раците са изморени, раздразнителни и хапливи. Така че за пълноценна концентрация трябва да са се нахранили добре. Тогава стават креативни.

Лъв

Ако има пред кого да се изявят, лъвовете могат да свикнат с всичко. Те трябва да се изявяват, за да видят останалите колко са добри. Стига да имат публика, дори и виртуална, лъвовете могат да се мотивират и успешно да се справят с дистанционното обучение.

Дева

Девата има нужда от спокойствие, тишина, усамотено и уединено място. Най-лошото, което може да се случи, докато се опитва да мисли, е да бъде постоянно притесняван от хора, излишни приказки, съвети, проблеми, истории.

Везни

Ученици

Везните приемат съвети и добре се учат от съветите на други хора. Дистанционното обучение не е проблем за тях, защото имат умението да абсорбират най-важното, да го синтезират и да го прилагат в своя собствен живот. Те имат нужда от опита и историите на хората и им помага фактът, че са страшно чаровни и дипломатични.

Скорпион

Нямат проблем с дистанционното обучение и скорпионите. Те трябва да са сами, за да могат да се съсредоточат и да работят. Шумните тълпи и големите групи им пречат и саботират продуктивността им.

Стрелец

Стрелците учат от собствените си грешки. Докато са млади, те са огнени и активни, участват и започват много неща и всичко това им е необходимо, защото е опит, който трупат. Колкото повече опит и знания трупат, толкова по-мъдри, пресметливи и успешни стават.

Козирог

Козирозите обичат да планират. За да са продуктивни, им трябва стратегия, която обичат да подготвят. Те трябва да знаят защо учат, какво ще получат накрая и как могат да го използват, за да подобрят себе си и живота си. Те правят план и работят всеки ден усърдно и дисциплинирано.

Водолей

Водолеите учат най-добре, наобиколени от група приятели. Дистанционното обучение за тях е предизвикателство. Приятелска конкуренция и споделяне на опит са съществени за обучението им. Разбира се, след като овладеят съвременните комуникационни канали, всичко за тях се подрежда.

Дистанционно обучение

Риби

Рибите използват музиката за всичко – вдъхновение, отдушник, броня, бягство, както и като фокус. Точно и това е начинът те да се справят с дистанционното обучение. Тя им помага да се съсредоточат и ги отвлича от страничните мисли.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати