sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Слабото място на всяка зодия (1 част)

Слабото място на всяка зодия (1 част)

Слабото място на всяка зодия

Всяка една зодия си има своите силни и слаби страни, добри или лоши черти на характера, но далеч не всички обсъждаме темата какви реално са слабостите на зодиакалните знаци. Ако и на вас вие любопитно да разберете какви са слабите черти на зодиите Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв и Дева, тогава следващите редове ще ви отговорят на този въпрос.

Кое е слабото място на всяка зодия?

Овен

Именно представителите на тази зодия са родени в началото на година и я откриват. Тези хора обаче са и първите, които бягат, ако стане сложно положението. По характер Овните са доста уверени и решителни заедно с това, но проблемът е в това, че не са много добри с думите и така понякога решават, че е по-добре да не отстояват правата си. За тях е много по-лесно просто да продължите напред, вместо да се опитате да разрешите даден проблем с диалог.

Телец

Те са от най-надеждните зодии. Знаят как да вложат и да покажат емоциите си на хората около тях. За съжаление обаче, ако нещо се провали в плановете им и се появят пукнатини в отношенията им с човека до тях, то тогава им е по-лесно да се скрият в черупката си и да забравят за тяхната смелост по отношение на изразяването на чувствата. Добре е обаче, че се вслушват в своите близки и това, че са доста адаптивна натура.

Близнаци

Слабости на зодия Близнаци

Често прекалявате с шегите и на хората около вас може да им писне от постоянните ви бъзици. Важно е да осъзнаете, че ако ситуацията е сериозна, тогава и вие трябва да сте такива, а не да се стараете да обърнете всичко на шега. Това обаче е един вид защитен механизъм на тази зодия, а именно Близнаците са доста нерешителни хора, като така им е по-лесно да скрият тази своя черта.

Рак

Отговорността не е вашата силна страна, като именно това ви пречи да изградите хармонични и дълги отношения. Голяма част от хората около вас дори не подозират, че сте доста сантиментална личност, но ако се научите да разкривате емоциите си, тогава ще ви е много по-лесно да се разбирате с хората около вас. Бъдете сигурни, че всички вашите приятели ще оценят честността ви към тях. Не е нужно да криете слабата си страна.

Лъв

Не е никак лесно да сте положителни личности, ако хората около вас перманентно ви разочароват. Със сигурност сте доста твърдоглава личност, като това много ви пречи, защото летвата на очакванията ви е много високо вдигната. Ако обаче ви подведат, тогава не давате възможност дори на човека да се извини.

Дева

Зодия Дева е много бавна понякога

Със сигурност сте попадали в ситуацията, когато хората около вас буквално заспиват, когато им говорите нещо и излагате гледната си точка. Понякога може да сте много мудни, тъй като често задълбавате много силно в детайлите на нещата, което може да дразни околните. Изключително критични сте към самите себе си и се стараете да покажете на околните вашите силни качества, дори ако те самите не го искат.

Всички зодии имаме слаби страни, като е добре да работим над себе си, за да подобряваме. Старайте се да се развивате, опитвайки нови неща, разширявайки хоризонта ви. Във всеки един случай обаче е важно и да се вслушвате в своите близки, тъй като така ще ви много по-лесно да разберете и да анализирате вашето поведение в дадените ситуации.

Вижте слабите места и на другите зодии!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати