Какви са децата от зодия Телец?

Децата от зодия Телец

Децата Телец са красиви и харизматични малчугани. Имат широка усмивка, невероятно приятна, и чаровни очи. Те ще бъдат тихи, спокойни и нежни деца. Няма да се движат твърде бързо или да правят пакости. Като цяло Телецът е много любвеобилен, сладък и послушен. 

Когато са бебета обичат да бъдат галени, гушкани и глезени. Телецът е детето, което винаги иска да бъде около родителите си, като е много привързано към всички членове на семейството

Детето, принадлежащо към тази зодия, било то момиче или момче, ще бъде здраво и силно, но трябва да внимавате много какво яде, защото е предразположено към напълняване.

Детето Телец може да яде всичко и по много. Родителите трябва да започнат да налагат здравословни хранителни навици от най-ранна възраст, тъй като Телците са верни на старите навици и като възрастни. Те са големи любители на сладкиши и шоколад, хамбургер, пица и друга нездравословна храна. За тях угощението с храна е начин да се поглезят или да намалят стреса в трудни моменти.

Рождените дни са любимите празници на децата Телец, те ще изядат тортата си рамо до рамо с останалите деца, като няма да забравят да поискат и допълнително. Тъй като са лакоми, са склонни да имат наднормено тегло

Детето Телец обикновено е спокойно и предлага приятна компания. Винаги е готово да прекара времето в дълги разговори, четене и гледане на телевизия.

Те са емоционално стабилни малчугани, рядко изпадат в депресия и агресията изобщо не им е присъща, освен в екстремни ситуации. Тези деца се държат добре дори сред непознати, но ако се окажат в центъра на вниманието, те са склонни да се притеснят. 

Децата Телец са сред най-упоритите. Много е трудно да ги накарате да променят мнението си или да ги принудят да влязат в ситуации, в които са несигурни. Заплахата от всякакъв вид ще ги направи още по-упорити. Те могат да станат много твърди или срамежливи възрастни, ако винаги са притискани да правят неща, които не искат.  

Какви са децата от зодия Телец?

Най-добрият начин да отгледате дете Телец, е да му дадете много любов, свобода и нежност. Целувка, прегръдка и топла и любяща усмивка могат да направят чудеса за детето Телец, отказвайки го да бъде упорито.

Знайте, че цветовете и звуците също влияят на чувствата на Телеца. Живите, богати цветове го притесняват, докато пастелните цветове създават усещане за благополучие. Ефектът е подобен в случая на звуци и музика. Телецът е много чувствително дете още от рано.

Детето Телец ще прави само неща, които изглеждат разумни и практични в неговия ум. Родителите на Телеца трябва да говорят с него много спокойно, да не го лъжат и да използват логични аргументи, защото това хлапе иска да знае само истината, без сложни и заобикалящи обяснения. 

Телците имат афинитет към музиката, изкуството, танците и творческите дейности. От малки са остроумни и са надарени със страхотно чувство за хумор.

Добре е да ги научите да свирят или да използват музикален инструмент. Те могат да харесват рисуване или създаване на фигури. 

Много са креативни в мисленето си и могат да бъдат едно от най-усърдните деца в класа. Децата Телец са много послушни, мислят бавно и спокойно, трудолюбиви са. Никога не ги притискайте; те се нуждаят от много време, за да направят почти всичко. 

Те имат добра памет и не забравят какво са видели или на какво са били научени. Тези деца не губят своите играчки или лични вещи; всъщност те са вродени пазители на лични неща и на други деца. Малко се страхуват от тъмнината, духовете и други неща, свързани с нощта. Възможно е да спят на светната лампа вечер.

Те имат много богато романтично въображение. Ако живее в тиха семейна среда, заобиколен от много любов и без да бъде подложен на какъвто и да е натиск, Телецът ще стане силен, надежден и много привързан към родителите и семейството си.

Щастлив цвят на Телеца: син

Щастлив камък на Телеца: изумруд и сапфир

Щастлив ден на Телеца: петък

Щастливо число на Телеца: 2 и 6.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати