Какви са децата от зодия Овен?

Какви са децата от зодия Овен

Детето от зодия Овен обикновено е силно, смело, пълно с живот, приятелски настроено и много любящо. От раждането си тези деца ще искат да привличат вниманието на всички.

Понякога плачат, за да получат това, което искат. Волята им е силна, но и инатът им. Огромната енергия, с която са родени, ги подтиква да са много дейни от малки, започвайки да ходят и да говорят по-рано от другите деца на тяхната възраст. 

Детето Овен шокира възрастните с физическата сила, която проявява. Такъв малчуган постоянно движи столове или други тежки предмети, катери се по дърветата. Въобще царе са на пакостите, като това важи и за младите мъже Овен.

Децата Овен обикновено ще бъдат привлечени от това, което им е забранено. Родителите винаги трябва да ги държат под око, защото са толкова любопитни и палави, че са постоянно склонни към малки инциденти, удари и безброй синини. 

Те не се учат бързо от грешки, но винаги са склонни да излизат от наистина объркана ситуация по-лесно. Поради неизмеримата жажда за живот, малкият Овен бързо се възстановява от всяка болест. 

Тези деца са много любвеобилни и в същото време изискват огромна обич под формата на непрекъснати доказателства за любов от страна на родителите си. 

Те са ориентирани към постигане на целите, но могат да бъдат и мечтателни, ставайки сантиментални при подхода към различни ситуации. Тези хлапета се осмеляват да мечтаят, имат въображение, но и винаги са готови да вземат живота твърде сериозно.

Децата Овен са много горди и търсят възхищението на своите съученици и приятели. Понякога изпускат нервите си доста лесно и вдигат голяма суматоха, но тези емоционални моменти преминават толкова бързо, колкото се появяват. 

Момиче от зодия Овен

По характер Овните не са лоши и в повечето случаи са готови да простят и да забравят. Тъй като са надеждни и искрени, родителите трябва да се отнасят с тях откровено, за да укрепят самочувствието и способността си да различават нещата.

Децата Овен могат да имат проблеми с мързела,  когато става въпрос за училищни дейности; някои предмети, изучавани в училище, ще изглеждат много скучни за тях. 

Родителите на децата Овен никога не трябва да ги сравняват със своите братя и сестри. Вместо да го карате да се чувства засрамен, предизвикайте своя Овен да стане добър тактик. Вашият Овен ще бъде истински лидер в групата си приятели, предлагайки нови игри и дейности.

Детето Овен трябва да се научи да слуша и да се подчинява на родителите си от най-ранна възраст, за да избегне последващите проблеми, които могат да възникнат съответно в живота на юноша и възрастен. Колкото и нежни да ги виждате, децата Овен могат да бъдат твърде уверени и деспотични в някои ситуации. Гордостта, която показват, може лесно да им навреди. 

Подаръците за Коледа или рождения ден трябва да са добре скрити, тъй като Овните са много нетърпеливи и не могат да дочакат подходящото време, за да ги отворят. Винаги се опитват да ги намерят по-рано. 

Те са много щедри, дори разточителни, така че парите няма да останат дълго в джобовете им, докато пораснат. Те искат всичко сега!  Ако детето Овен се отнася лошо към родителите си, то най-вероятно ще стане агресивен и много егоистичен възрастен. Родителите не бива да пренебрегват подобно поведение, хубаво е да го тушират още в ранна възраст. Ако трябва и с помощта на специалист.

Децата от зодия Овен ще станат много горди възрастни, стремейки се винаги да бъдат първи във всичко. Те обичат да се състезават, за да похвалят качествата им, те винаги ще бъдат лидери

Детето Овен е палаво

Възможно е да имат проблеми с изразяването на чувства, особено в случай на лични слабости и страхове. В такава ситуация те ще се шегуват, за да отвличат вниманието на другите от истинските проблеми. Търпението няма да бъде сред техните добродетели, но с времето те ще се научат да се успокояват. 

Смелостта на Овена ще го направи авантюристичен, но и игрив. Малкият Овен определено ще бъде неспокоен, ще му трябват само няколко часа сън, преди да се събуди отново, за да започне да разхвърля всичко у дома.

По-добре е учтиво да го помолите да поправи нещата, отколкото да му се карате. В противен случай по-трудно ще ви угоди. Децата от зодия Овен трябва да бъдат винаги заети, да участват в спортни дейности или да развиват своите таланти и творчески интереси. Като родител е много важно да запомните, че трябва да хвалите детето Овен, за да ви отвръща и то с добро поведение.

Щастлив цвят на Овен: червено

Щастлив камък на Овен: диамант и рубин

Щастлив ден на Овен: вторник

Щастливо число на Овен : 4, 7, 9, 11

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати