Късметлийски цветове през 2021 - Годината на Вола

Късметлийски цветове през 2021 - Годината на Вола

Според китайския хороскоп от 12 февруари 2021 година вече влизаме в Годината на Вола, известна и като Годината на Белия метален вол или Годината на Белия метален бик, която продължава до 31 януари 2022 г. За да е годината ви успешна и белязана с просперитет, е добре да видите кои цветове се считат за късметлийски през 2021 през този период.

Бяло

Бялото, подобно на черното, е универсален цвят. Независимо дали е зимно или лятно време, можете спокойно да носите бели ризи или тениски. Бъдете по-предпазливи с белите панталони, рокли и поли, защото с тях определено ще се видят всички недостатъци на фигурата ви.

Синьо

В случай че сте синеоки, всякакви сини дрехи или сини аксесоари биха ви подхождали, независимо от пол или възраст. Но можете да се захванете с малко домашно градинарство и да започнете да отглеждате сини цветя в жилището си или на терасата. Такива са незабравките, кукувичето гнездо, синчеца, тинтявата и хортензията.

Зелено

Късметлийски цветове през 2021 - Годината на Вола

Сигурно знаете, че зеленият цвят действа много успокояващо според фън шуй. Надали ще имате желание да пребоядисате целия си дом в зелено, но можете да придадете в него свежест, закупувайки живи растения, зелени вази, декоративни съдове в зелено, зелени свещници и т.н.

Жълто

Малко хора биха се облекли в жълти цветове, излизайки навън. Но нищо не ви пречи да си закупите спални завивки в жълто, жълти декоративни възглавнички за дивана или дори жълта нощница /пижама или пък чехли/джапанки.

Черно

Късметлийски цветове през 2021 - Годината на Вола

С черното можете да придобиете както изискан вид, така и да изглеждате сякаш отивате на погребение. Но няма нищо лошо в това да носите черни бижута, съчетани с друг цвят дрехи. Можете дори да носите в джоба си за късмет някой черен камък, нанизан на метална верижка. Стискаме ви палци да можете да си позволите да разполагате с черен диамант, известен и като Карбонар, но ще се спрем на по-приемливи откъм цена черни камъни като яспис, ахат, черни перли, опал, сапфир или пък оникс.

Сиво

В деловите среди е обичайно да ходите редовно, облечени в сив костюм. Върху който сте сложили черна връхна дреха. Но дори и да разнообразите иначе тези скучни цветове и да добавите към тях жълт шал или друг цветен аксесоар, който също може да е подбран спрямо къмсетлийските цветове за 2021 г, сивото не е особено подходящ цвят пролетно или лятно време. През по-топлите месеци по-добре избирайте единствено обувките/сандалите и чантата ви да са в сиво.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати