sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Какви са децата от зодия Риби?

Какви са децата от зодия Риби?

Какви са децата от зодия Риби

Детето Риби е много чувствително, интуитивно и привързано към родителите си. Тези малчугани предпочитат да живеят във фантастичен свят, без график и правила. Те ядат само когато са гладни, но самото им хранене също изисква дисциплина, защото се разсейват бързо. 

Те спят само когато са сънливи, играят и довършват нещата само когато са вдъхновени за това. Отношението на Рибите е добро, но желанията при хранене, спане и игра се променят ежедневно. Единственият начин да ги научите да бъдат дисциплинирани е с много любов и търпение. 

Те са особено емоционални и романтични и променят отношението си, когато чувстват, че са разстроили родителите си с поведението си. Животът на възрастните, а понякога и бъдещето ги плаши, и затова те предпочитат да се укрият в техния свят, пълен с фантазии, до великолепни феи и митични герои. 

Не бързат да порастват и да поемат отговорности. За да им помогнат да се отърват от това детинско отношение, родителите на децата Риби трябва да им помагат и подкрепят във всичко, което правят. Непрекъснато трябва да им вдъхват кураж, но и да не спират да изискват от тях.

Децата Риби имат изключителна интуиция, изненадвайки другите с мечти и предположения (предсказания), които ще се превърнат в реалност. Възприемат, но не одобряват всичко, което се случва около тях. Много е важно да не спорите пред тях, тъй като те могат да се считат за причина за спора ви. Изключителната чувствителност ги кара да забелязват напрежение сред родителите.

Един добър начин да помогнете на децата Риби е да ги заведете някъде близо до водата или природата. Енергийното им ниво се подновява с разходка в парка, ден, прекаран на плажа, или просто добра игра зад къщата, изследване на насекоми. 

Детето Риби живее в собствен свят

Важно е да им дадете разрешение да се грижат за куче, котка или птица. Ако нямат такъв домашен любимец, богатото им въображение ще създаде нещо според това, което искат. Така че да не ви тревожи въображаемият им приятел.

Тяхната нужда от уединение трябва да бъде уважена; пътуват много с ума си. Вдъхновението ги прави добри актьори, певци, танцьори, поети и художници. Истината е, че те не спират да мечтаят през целия си живот.

Много ги бива да си фантазират. Тъй като са толкова чувствителни, те могат лесно да бъдат наранени от хора със сурово отношение и е обичайно да ги хванете да плачат за абсурдно маловажни ситуации. 

Понякога изглежда, че лъжат или поне „разкрасяват“ истината, но именно въображението ги кара да виждат нещата в нереален контекст. Вместо да потискате чувствата им, насърчавайте ги да упражняват креативността си в писането или рисуването. Творчеството може да се окаже техен талант.

За децата от Риби няма да е лесно да се адаптират към изискванията на училището, но ако харесват учителите и другите деца, от своя страна, се отнасят уважително с тях, това ще им помогне да завършат училищните си задачи. 

Поведението им често е противоречиво. Малките хора от зодия Риби винаги сменят бързо нагласата си, понякога са изпълнени с ентусиазъм за откриване на новото, а понякога се впускат в избягване на реалността и отговорностите.

Децата Риби са много привързани към близките си. Те изпитват състрадание към околните. Родителите трябва да разберат чувствителната им същност, за да не ги наранят. Като тийнейджъри те ще бъдат много романтични. Първите любовни преживявания ще бъдат от решаващо значение, тъй като те ще отбележат поведението им в любовта в бъдеще. 

Ако първите любовни отношения не са наистина успешни, децата Риби могат да се сблъскат с дълбоки страхове и несигурност. Родителите трябва да им дават съвети и в никакъв случай строги забрани. Агресията спрямо подрастващите Риби също може да бъде фатално. Те лесно се влияят - почти всеки може да ги убеди да направят нещо. Децата Риби също могат лесно да бъдат измамени. 

Дете

Те ще се опитат да избягат винаги, когато са ранени или се страхуват, отиват да спят в стаята си или изчезват с часове. Родителите не трябва да се притесняват, защото единствената сигурност в тяхната съдба е промяната. Те се нуждаят от огромни количества любов, за да се изправят срещу живота и да постигнат мечтите си.

Децата Риби са с деликатна, фина фигура, със среден ръст, с кръгли черти на лицето и красиви очи. Обикновено очите им са сиви, зелени или неопределен цвят и могат да променят цвета си, когато децата растат. Цветът на очите ще се промени в зависимост от времето и интензивността на светлината.

Щастлив цвят на Риби: синьо и лилаво

Щастлив камък на Риби : аметист

Щастлив ден на Риби: понеделник

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати