Най-надеждните и стабилни знаци в зодиака

Най-надеждните и стабилни знаци в зодиака

Не е тайна, че някои от знаците в зодиака са абсолютни въздухари. Други са плашливи същества, на които не може да се разчита. А трети направо злоумилшено лъжат и мамят и изобщо не могат да бъдат наречени надеждни.

Но има някои зодии, които са изключително стабилни, не се предават почти никога и на тях винаги може да се разчита. Ето кои са най-стабилни знаци в зодиака.

Телец

Като типичен представител на земните знаци, телецът е един от най-стабилните и най-благонадеждните в зодиака. Това е съчетано с вярност, искреност, преданост към приятелите и изключителна упоритост, която му позволява да се справя с изпречващите се на пътя му проблеми. Ако имате някой телец наблизо, вероятно вече знаете колко здраво стъпил на земята е той и колко практични и целенасочени са действията му. Макар телците да не са сухари по същество, те обичат сигурното, стабилното и надеждното. Затова самите те са такива. Имате ли нужда от подобен човек до себе си, не се страхувайте да потърсите телец – той никога няма да ви подведе.

Дева

Зодия Дева е сред най-стабилните знаци

Това е още един здраво заземен знак. Изобщо не е изненадващо, че земните знаци са най-стабилните в зодиака. Нормално е, когато самият ти си стабилен, да можеш да даваш опора и на другите около теб. Девите винаги имат решение за всичко и имат отговори на всички въпроси. При това не въздухарски, а подплатени с факти и реализъм. Може спокойно да ги търсите за съвет дори за най-сложните въпроси. Хубавото е, че ако девата все пак не е наясно с вашия проблем, или ще ви отговори искрено, или ще се постарае да проучи нещата и да ви даде ценен и подходящ за вашия случай съвет. Също така с представителите на тази зодия може да споделяте без притеснения всякакви ваши тревоги – те ще ви изслушат, ще ви разберат и ще проявят необходима емпатия, за да се почувствате наистина чути.

Козирог

Макар че са малко особняци и понякога изглеждат надменни, козирозите са стабилни и практични. Особено ако трябва да се върши работа. Те винаги се стремят към полезното, сигурното и това, което ще донесе истински ползи. Премислят и претеглят нещата неколкократно. Склонни са да анализират и да изчисляват риска. Затова може да ги потърсите за съвет, ако не сте сигурни какво точно да предприемете в определен момент. С типичната си откровеност, ако сметнат, че постъпвате глупаво, те ще ви го кажат направо. Също така ще ви свалят бързо на земята, ако идеите ви са твърде въздухарски. Може да ви се струва грубо, но точно това им поведение ги прави стабилни и сигурни в себе си и света. Не го приемайте лично – просто се вслушайте в най-добрите им съвети.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати