Кое е моето щастливо число?

Кое е моето щастливо число?

Кое е моето щастливо число? Това е въпрос, който виждаме в много тестове. Също така можете да срещнете темата в различни текстове на тема нумерология. Или може някой да пита за вашето щастливо число, когато иска да ви опознае повече.

Ако се интересувате от нумерологична прогноза, вероятно вече знаете своето щастливо число. Ако ли не, предстои да го разберете.

За някои това е номерът, свързан с рождената им дата или с рождената дата на някой от близките им (напр. партньор, родител, дете). За други това е число, което те продължават да виждат на произволни места през целия си живот, или число, което те просто смятат, че може да им донесе късмет. Има хора обаче, които не чувстват връзка с някакъв определен номер. Ако се чудите за своето щастливо число, по-долу ще намерите три метода, които могат да ви помогнат да го откриете.

Вашето лично число

Първият начин да намерите вашето щастливо число е чрез изчисляване на номера на вашия жизнен път. Според нумерологията номерът на жизнения път на човека се основава на рождената му дата и може да разкрие личностните му черти, силни, слаби страни, таланти или страхове. Рождената ви дата може да се счита за най-важната дата в живота ви. Защо е така? Все пак това е денят, в който пристигнахте на този свят!  

Каква по-добра дата да използвате, за да откриете щастливия си номер?

Сега, за да изчислите номера на своя жизнен път, просто събирате деня, месеца и годината на раждането си, докато получите едноцифрено число. 

Например да предположим, че сте родени на 13 ноември 1986 г. Събирате: 1 + 3 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 6 = 30. Тъй като се нуждаем от едноцифрено число, разбиваме 30 на 3+0, което прави 3. По този начин номерът на вашия жизнен път е 3. С други думи това е вашето лично число, което може да ви е и щастливо число. Помислете дали ви е провървявало, когато това число е било около вас.

Числото на вашето име

Вашето щастливо число

Освен датата на раждане на човек, друго нещо, което може да разкрие много за него, е името му. Вашето име е първото нещо, което някой научава за вас, първото нещо, което някой пита, когато иска да се обърне към вас, и това е елемент, който ви свързва с вашата идентичност и индивидуалност. Как да изчислим числото на името си?

Първо, изписваме на лист хартия хоризонтално числата от 1 до 9.

След това, започваме да изписваме последователно буквите от азбуката под всяко число. Например под 1 се пада буквата А. Под 2 е буквата Б. Под 9 е буквата И. Следва да продължите с десетата поред буква от азбуката Й, която обаче отново изписваме под номер 1. Продължаваме със следващите букви до изброяването на всички, като спазваме същия принцип.

По този начин под всяко число от 1 до 9 имаме по няколко букви от азбуката.

Сега вашата задача е да маркирате числата, който съвпадат с буквите от името ви. След това да ги съберете и да приведете всичко до едноцифрено число.

Например, ако се казвате Ава, вашите букви са числата: 1+3+1, което прави 5. Това може да е вашето късметлийско число.

Кое число виждате най-често?

Този трети метод няма нищо общо с изчисленията. Работата е там, че може да сте изчислили както номера на жизнения си път, така и стойността на буквите на името си и все още да не сте усетили никаква връзка с получените числа. 

В този случай трябва да потърсите вашия щастлив номер във вашата среда. Много хора твърдят, че продължават да виждат определен номер на различни места. Например числото 11. Колко пъти ви се е случвало да погледнете часовника и часът все да е 11:11? Или да се местите в нова квартира на улица номер 11 и да пътувате с тролей номер 11? Това не е случайно. Този номер е вашето щастливо число.

По въпроса с щастливите числа може много да се спори. Не е нужно да се осланяте на някакви сложни изчисления. Важното е да почувствате специална връзка с дадено число и да видите как то работи за вас, носейки ви късмет.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати