sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Новолуние във Водолей! Какво трябва да знаете

Новолуние във Водолей! Какво трябва да знаете

Новолуние във Водолей! Какво трябва да знаете

Всички сме чували, че планетите оказват огромно влияние на зодиите и дори могат ни помогнат да вземем важни решения. В началото на годината се наблюдава едно от първите Новолуния на тази година. То се случи в зодиакалния знак на непредсказуемия Водолей.

Астролозите смятат, че това събитие ще окаже силно влияние на миналото и настоящето на тази зодия. В действителност самото Новолуние не е нещо опасно за Водолей, но нестабилността на характера им може да доведе до хаос и суета.

Новолунието във Водолей спомага за образуването на аспект квадратура, която е насочена към Уран и се намира в зодиакалния знак на Телец. Подобен дисбаланс ще доведе до чувство на нестабилност и непредвидени събития, а също така до страх и напрежение.

Понякога при подобни събития е възможно дори да се откъсне човек от действителността и да изпитва панически страх от своето бъдеще, както и несигурност. Очакват ви непредвидими промени, както и внезапни събития, които ще променят вашето настояще. Всичко това, взето заедно, води до умствена и емоционална нестабилност и тревога от настъпващите изменения.

Понякога Новолунието може да окаже негативно влияние не само върху психическото самочувствие на човек, но и на неговото физическо здраве. Това се усеща по-силно при мъжете, в сравнение със слабия пол. Възможно е да се усети чувство на апатия, понижена енергия, увеличаване на раздразнителността, лоша концентрация.

Възможно е да се появи безсъние или напротив - сънливост. Именно това е времето, когато е важно да съхраните енергията си, а не да се съсредоточавате върху решаването на различните проблеми, които имате. Дайте си почивка и се опитайте да анализирате ситуацията. Това влияние на Луната ще се усети по-силно от зодия Рак, както и при водните зодии.

Новолуние във Водолей! Какво трябва да знаете

Новолунието е предвестник и на кардиналните промени, но те няма да са вследствие на обмислените действия, а ще са по-скоро импулсивни. Проблемите се усложняват още повече от факта, че сега Луната е в знака на Водолей, като това води до увеличаване на вътрешните конфликти и кризи.

Старайте се да не влизате в състояние на дисонанс с тази енергия на Уран и Луната. Именно затова се ангажирайте само с много важните задачи, а всичко, което можете да свършите след това, отложете към момента на Новолунието. В никакъв случай не давайте воля на вашите скрити желания и на чувствата ви в този момент.

По време на Новолуние е най-добре да:

- Очистите душата и тялото си;

- Да се подложите на хранителен режим, например лунна диета;

- Да спрете вредните навици;

- Да мечтаете.

Концентрирайте се, колкото и да е сложно да направите това точно сега. Не насочвайте енергията си върху всичко наведнъж, защото така няма да можете да свършите важните за вас задачи и цели. Сега е много подходящ момент да се потопите в различните йога практики, дихателни упражнения или медитацията.

Старайте се да избягвате, доколкото е възможно, стреса, напрежението и активните физически тренировки. Причината за това е, че сега сте енергийно слаби и това ще ви изтощи до краен предел. Именно затова е по-добре да е насочите към духовното израстване в този период. Опитвайте се да пиете повече течности и не пийте алкохол. Имайте предвид, че според статистиката голяма част от инсултите и инфарктите се случват именно по време на Новолуние, затова не се подлагайте на допълнителен риск.

Новолуние във Водолей

По-добре е при Новолуние да отложите важните за вас срещи с бизнес цел или пък подписването на различни договори. Не се препоръчва да експериментирате с визията си и да правите кардинални промени. Старайте се да не спорите и да не се карате, защото това отново ще доведе до отслабването на енергията ви. По-добре си останете вкъщи и се отпуснете, вземайки си топъл душ, или пък просто се наспете добре, за да възвърнете силите си.

Новолунието все пак си има своите положителни страни и моменти. В тези етапи вашата концентрация на ума, а също така трезвият контрол на емоционалното ви състояние е в синхрон с бързата реакция и на фона на изменящите се условия и ситуации ще ви е по-лесно да неутрализирате ефекта на илюзиите и липсата на сили, както и на фрустрацията.

Към положителните страни на зодията Водолей са решителността и вярата в доброто. Именно затова, ако вярвате в собствената си интуиция и бързата ви реакция, тогава именно това е ключът към положителното влияние на Новата Луна. Заедно с това този етап ви дава шанса да започнете всичко на чисто, осъществявайки вашите желания и изграждайки целите си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати