Новолуние във Водолей! Какво трябва да знаете

Новолуние във Водолей! Какво трябва да знаете

Всички сме чували, че планетите оказват огромно влияние на зодиите и дори могат ни помогнат да вземем важни решения. В началото на годината се наблюдава едно от първите Новолуния на тази година. То се случи в зодиакалния знак на непредсказуемия Водолей.

Астролозите смятат, че това събитие ще окаже силно влияние на миналото и настоящето на тази зодия. В действителност самото Новолуние не е нещо опасно за Водолей, но нестабилността на характера им може да доведе до хаос и суета.

Новолунието във Водолей спомага за образуването на аспект квадратура, която е насочена към Уран и се намира в зодиакалния знак на Телец. Подобен дисбаланс ще доведе до чувство на нестабилност и непредвидени събития, а също така до страх и напрежение.

Понякога при подобни събития е възможно дори да се откъсне човек от действителността и да изпитва панически страх от своето бъдеще, както и несигурност. Очакват ви непредвидими промени, както и внезапни събития, които ще променят вашето настояще. Всичко това, взето заедно, води до умствена и емоционална нестабилност и тревога от настъпващите изменения.

Понякога Новолунието може да окаже негативно влияние не само върху психическото самочувствие на човек, но и на неговото физическо здраве. Това се усеща по-силно при мъжете, в сравнение със слабия пол. Възможно е да се усети чувство на апатия, понижена енергия, увеличаване на раздразнителността, лоша концентрация.

Възможно е да се появи безсъние или напротив - сънливост. Именно това е времето, когато е важно да съхраните енергията си, а не да се съсредоточавате върху решаването на различните проблеми, които имате. Дайте си почивка и се опитайте да анализирате ситуацията. Това влияние на Луната ще се усети по-силно от зодия Рак, както и при водните зодии.

Новолуние във Водолей! Какво трябва да знаете

Новолунието е предвестник и на кардиналните промени, но те няма да са вследствие на обмислените действия, а ще са по-скоро импулсивни. Проблемите се усложняват още повече от факта, че сега Луната е в знака на Водолей, като това води до увеличаване на вътрешните конфликти и кризи.

Старайте се да не влизате в състояние на дисонанс с тази енергия на Уран и Луната. Именно затова се ангажирайте само с много важните задачи, а всичко, което можете да свършите след това, отложете към момента на Новолунието. В никакъв случай не давайте воля на вашите скрити желания и на чувствата ви в този момент.

По време на Новолуние е най-добре да:

- Очистите душата и тялото си;

- Да се подложите на хранителен режим, например лунна диета;

- Да спрете вредните навици;

- Да мечтаете.

Концентрирайте се, колкото и да е сложно да направите това точно сега. Не насочвайте енергията си върху всичко наведнъж, защото така няма да можете да свършите важните за вас задачи и цели. Сега е много подходящ момент да се потопите в различните йога практики, дихателни упражнения или медитацията.

Старайте се да избягвате, доколкото е възможно, стреса, напрежението и активните физически тренировки. Причината за това е, че сега сте енергийно слаби и това ще ви изтощи до краен предел. Именно затова е по-добре да е насочите към духовното израстване в този период. Опитвайте се да пиете повече течности и не пийте алкохол. Имайте предвид, че според статистиката голяма част от инсултите и инфарктите се случват именно по време на Новолуние, затова не се подлагайте на допълнителен риск.

Новолуние във Водолей

По-добре е при Новолуние да отложите важните за вас срещи с бизнес цел или пък подписването на различни договори. Не се препоръчва да експериментирате с визията си и да правите кардинални промени. Старайте се да не спорите и да не се карате, защото това отново ще доведе до отслабването на енергията ви. По-добре си останете вкъщи и се отпуснете, вземайки си топъл душ, или пък просто се наспете добре, за да възвърнете силите си.

Новолунието все пак си има своите положителни страни и моменти. В тези етапи вашата концентрация на ума, а също така трезвият контрол на емоционалното ви състояние е в синхрон с бързата реакция и на фона на изменящите се условия и ситуации ще ви е по-лесно да неутрализирате ефекта на илюзиите и липсата на сили, както и на фрустрацията.

Към положителните страни на зодията Водолей са решителността и вярата в доброто. Именно затова, ако вярвате в собствената си интуиция и бързата ви реакция, тогава именно това е ключът към положителното влияние на Новата Луна. Заедно с това този етап ви дава шанса да започнете всичко на чисто, осъществявайки вашите желания и изграждайки целите си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати