Кой е твоят ангел хранител според рождената ти дата

зодии и ангели хранители

Всеки човек има свой ангел хранител, който го пази и закриля в живота. Смята се, че датата ни на раждане и по-точно зодията ни може да ни каже кой е точно нашият ангел хранител.

Те са свързани до голяма степен и с планетарната енергия в Слънчевата система. Ако сте запознати с часа си на раждане, а не само със зодията, тогава можете да изчислите много точно който точно е вашият ангел хранител.

Кои са вашите ангели хранители според зодията ви?

1. Овен

Ако сте родени под този зодиакален знак, тогава вашия пазител носи името Баракиел. Той ще ви помогне да се справите с всяка сложност в живота, давайки ви сили и помагайки ви да вярвате в себе си и възможностите си. Заедно с това той ще ви вдъхва кураж, като така ще сте оптимисти и ще знаете, че можете да постигнете много повече, ако се постараете истински.

2. Телец

Вие също имате свой хранител и той носи красивото име Аматиел. Той е покровител на знанията, промените в живота и ще ви насочва на правилния път, ако се намирате на кръстопът и не знаете накъде да поемете.

3. Близнаци

Покровителят на тази зодия се нарича Бахрам. Това е закрилникът на победата и успеха. Вярващите смятат, че ако се помолите с най-чисти помисли и сърце, тогава той ще ви помогне да сте по-силни и амбициозни, постигайки по-лесно вашите цели и мечти.

ангел хранител на зодия Близнаци

4. Рак

Закрилникът на този зодиакален знак носи звучното име Дина. Тя ще ви насочва винаги на правилния път, за да постигате с лекота новите знания, да ги усъвършенствате и да се развивате стремително напред в личностен и духовен план.

5. Лъв

Ангелът хранител на тази зодия е Аквариел и той ще ви помага да вземате правилните решения в сложни житейски ситуации, дарявайки ви с бистър ум, но и с духовна мъдрост.

6. Дева

Вас ви пази ангелът Кадмиел. Това е пазителят на съдбата и винаги ще ви помогне във всяка една ситуация, колкото и да е сложна.

7. Везни

Защитникът на тази зодия е Барчиел и той зарежда с изключителна вътрешна енергия. За вас не е чуждо чувството на емпатия и винаги сте готови да подадете ръка на човек, който е попаднал в беда.

8. Скорпион

ангел хранител на зодия Скорпион

Техният защитник е най-силният от всички и носи името Габриел. Той винаги ще помогне на родените през този период, ако се налагат огромни промени в живота. Заедно с това този ангел пазител ще ви помогне за създаването на благоприятна среда при всяко едно постижение.

9. Стрелец

Вашият духовен водач носи звучното име Сариел. Той подпомага и насочва родените под този зодиакален знак да намерят правилния път, но и да развият своя личностен потенциал дори в сложните житейски ситуации.

10. Козирог

Ангелът пазител на зодията се казва Камбиел и ще ви помага дори при авантюристичните ви житейски начинания, колкото и необмислени да са те.

11. Водолей

Катател е вашия защитник и той ще ви помогне да проникнете с лекота в същината на проблема, да успеете да го анализирате и да решите житейската загадка, пред която сте изправени в момента.

12. Риби

Ангелът хранител на родените под този зодиакален знак се казва Егалмиел. Той ще ви помогне да се чувствате по-уверени в собствените си сили и възможности, но и в очарованието и харизмата, с която сте природно надарени. Именно по този начин ще можете често да решавате проблеми си, но и да постигате завидни личностни успехи.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати