sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Двете зодии, които нямат чувства

Двете зодии, които нямат чувства

Двете зодии, които нямат чувства

Известно е, че някои от представителите на зодиака са прекалено чувствителни и преживяват нещата силно и драматично. Те също така са много емпатийни към околните, мислят за тях, раздават се на сто процента. Като зодия Рак например.

Други обаче са много студени и изобщо не им пука за останалите. Кои са тези зодии, които могат да бъдат обвинени, че нямат чувства? Ето двата знака от зодиака, отговарящи напълно на това условие.

Близнаци

Макар че у тях бушуват всякакви емоции, объркващи до безумие околните с хаотичната си посока, Близнаците са изключително безчувствени към заобикалящия ги свят. Те смятат, че всичко им се полага изначално – внимание, нежност, грижа, предметни блага, помощ. И приемат с отворени обятия от всичко. Но рядко отвръщат със същото. Уверени са, че светът е създаден да ги слуша как споделят планове, мисли и други гениалности.

Но когато околните искат да споделят нещо с тях, Близнаците не проявават никакви чувства и съпричастност. Те могат да ви зарежат точно тогава, когато изливате най-съкровените си емоции. Също така са способни да ви наговорят куп грубости, без да им мигне окото, а после да ви обърнат гръб и да отидат да се забавляват някъде със собствените си интереси.

Представителите на тази зодия не се подчиняват на своите чувства, просто защото не изобилстват от такива. Те не са нито любвеобилни, нито изгарящи от нежност, още по-малко от съчувствие и състрадание. Но умът им винаги е зает с безброй мисли, кроежи на планове и идеи. Може би точно защото умът надделява над сърцето, Близнаците могат да бъдат обвинени в безчувственост.

Скорпион

Зодии, които нямат чувства

Това е зодията, която никога не показва какво изпитва. Дотолкова, че се питате – чувстват ли изобщо нещо тези същества? Представителите на знака са толкова прикрити относно емоционалната част от своята същност, че никога няма да разберете какво се случва под дебелата им обвивка.

Истината е, че често отвътре са буквално раздирани от емоции. Но и че много често това са злоба, завист, гняв, обвинения към околните, жажда за отмъщение – и то каква. Точно поради своята отмъстителност, ако решат, че сте виновни за нещо, Скорпионите могат да не трепнат пред вас, дори да плачете, да кършите ръце от мъка, да се признавате за виновни и да казвате, че силно съжалявате.

Дори напротив – те ще опитват да ви смачкат с думи, така че да се почувствате абсолютно нищожество. Не пожелаваме на никой да попадне под влиянието на прицела на Скорпиона, защото ще се сблъска с най-безчувствената реакция на света.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати