sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Кои спортове са подходящи за всяка зодия?

Кои спортове са подходящи за всяка зодия?

Кои спортове са подходящи за всяка зодия?

Понякога сме много привлечени от някои спортове, а други са ни абсолютно омразни. Оказва се, че звездите също оказват влияние върху спортните ни предпочитания. Нека се опитаме да разберем какво съветват, като видим коя зодия кой спорт трябва да избере.

Овен

Овните са родени спортисти. Те са много активни и смели. Овенът го очаква успех в бойните изкуства, отборните спортове (баскетбол, волейбол, футбол), състезанията с автомобили и мотоциклети. Главата и особено носът са много травматични места за Овена. Затова не се препоръчват бокс и хокей.

Телец

Този зодиакален знак има спокоен, уравновесен характер. Обича креативността или тихите игри, а не физическата активност. Телецът ще бъде в хармония със себе си, ако тренира гимнастика, танци, синхронно плуване. Освен това Телецът притежава завидна издръжливост и може да успее в биатлон, триатлон, ски и маратон. Поради голямата мускулна и телесна сила, Телецът може да се окаже добър и във вдигането на тежести.

Близнаци

Колоездене е подходящ спорт за Близнаци

Хората от този зодиакален знак са много пъргави, гъвкави и бързи. Те успешно ще покажат своите способности в тениса на маса, гимнастиката, фехтовката, стрелбата. Близнаците биха харесали колоездене, лека атлетика, гребане, кънки на лед. Острият и гъвкав ум, който обичайно притежават, ще им помогне в шахмата.

Рак

Зодия Рак обикновено не проявяват голяма любов към спорта. Хората от този знак са много чувствени, безразлични към красотата, привързани към къщата. Душевността във всичко е важна за тях. Раците могат да бъдат успешни в спортове като художествена гимнастика и синхронно плуване. Ракът също ще се чувства добре в отборни спортове, ако намери второ семейство в отбора.

Лъв

Кои спортове са подходящи за всяка зодия?

Лъвовете винаги се стремят към славата, а вътрешната им сила им позволява да се справят с врага на морално ниво. Затова най-големият успех очаква Лъвовете в бойните изкуства. Желанието да се покажат пред обществото ще кара Лъвовете да се реализират в такива спортове като фигурно пързаляне, гимнастика, ски и голф. Освен това са подходящи за фехтовка и тенис.

Дева

Най-ярките качества на Девата са точност, старание и лоялност. Хората от този знак ще постигнат голям успех в спорта, където се изисква внимателна тренировка на движенията (фигурно пързаляне, гимнастика, гмуркане). С точността също се справят много добре. Затова стрелбата, фехтовката, тенисът са много подходящи за тях.

Везни

Везните имат много мека и изискана природа. Те търсят хармония във всичко. Хората от този знак са склонни да избягват конфликти, така че самият дух на конкуренция ги отвращава. Везните ще могат да изразят чувството си за красота във фигурното пързаляне, художествената гимнастика, танците, синхронното плуване. Конна езда, тенис, ветроходство и алпийски ски ще им донесат удоволствие. Екипният дух на Везните е достатъчно силен, така че отборните спортове са подходящи.

Щангите са спорт за зодия Скорпион

Скорпион

Скорпионите се отличават с енергия и любов към риска. Те перфектно ще се докажат в тежки, силови спортове: вдигане на тежести, борба, бокс. Подходящи са състезания по хокей, водно поло, автомобили и мотоциклети, ски скокове, водни ски, триатлон, футбол.

Стрелец

Стрелците са спортисти по природа. Обикновено са добре сложени, високи, с дълги крака и хармонична фигура. Стрелците трябва да избират волейбол, баскетбол, лека атлетика, туризъм, конна езда, колоездене. Хората от този знак са много хазартни, така че ще се радват да играят за победа. За Стрелеца не се препоръчва вдигане на тежести поради слабите тазобедрени стави, които обичайно има.

Козирог

Козирозите от детството си се характеризират с повишена строгост и твърдост на характера. Завидните постоянство и решителност ще доведат Козирога до успех в почти всеки спорт. Ако говорим за физически данни, тогава хората от този знак обикновено имат висок ръст, дълги ръце и крака. Баскетболът и атлетиката са много подходящи за тях. Колосалната издръжливост ще направи Козирога отличен маратонец. Когато избирате спорт, струва си да се има предвид, че Козирозите по-често от другите имат проблеми с колената.

Водолей

Подходящи спортове за зодия Водолей

Водолеите започват да проявяват интерес към спорта от рано. Те са много любопитни, оживени и отворени към всичко ново. Водолеят има бързи движения, енергична походка и широк крак - незаменими качества в атлетиката. Любовта към височината ще направи от Водолея добър състезател в ски-скоковете, алпинизма, парашутизма. Планинските и водни ски и колоезденето са много подходящи за хората от тази зодия.

Риби

Нежните и меки представители на зодия Риби обичат всичко необичайно, красиво и празнично. Те ще се окажат в свои води, ако тренират синхронно плуване, фигурно пързаляне, голф, кърлинг. Рибите, както се очаква, обожават водата, така че плуването, гребането, плаването са перфектни. Рибите се интересуват от модни и престижни спортове като тенис и футбол. Трудно е Рибите да овладеят различни видове борба и вдигане на тежести. Те не обичат екстремността и всички спортове, свързани с нея.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати