sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Авантюристите на зодиака

Авантюристите на зодиака

Авантюристите на зодиака

Има някои хора, които са изключително авантюристично настроени и не пропускат случай да се впуснат в поредното приключение. Ако и вие сте от авантюристите, то тогава сте една от тези зодии:

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

По принцип Стрелците се славят като големи пътешественици, отворени са винаги към новото и непознатото и нищо не може да ги спре. Вроденото ви любопитство и желание за връзка със света ви правят една от най-авантюристичните зодии. Всяка рутина и застой са противни на вашия вкус и винаги търсите начин да разнообразите ежедневието.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Авантюристи

Дали някой изобщо може да си помисли, че Близнаците не са част от екипа на авантюристите? Силната им нужда от комуникация и развитото им любопитство ги прави отворени към нови преживявания и бурни авантюри. Широко скроени и изключително енергични, сигурно имате приятели навсякъде.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Предизвикателството е част от природата ви. Обичате да предизвиквате околните, но и самите себе си. Привличат ви нови неща – нови хора, нови места, нови философии. Вие сте в непрестанно търсене на знание, защото знаете, че информацията е сила. Амбициозни, креативни и пълни с енергия, приключенията и авантюрите са част от вашия живот.

Дева (23 септември – 22 октомври)

Тъй като сте много креативни и се увличате по изкуства, музика и всичко красиво и изящно в този свят, то тогава и вие харесвате приключенията. Какво по-хубаво от това да се впуснете в авантюра из земите на древни цивилизации? Там се крият тайни и прекрасни произведения на изкуството, които чакат вас, за да им се насладите.

Овен (21 март – 19 април)

Зодии авантюристи
Снимка: Nerve Rush

Тъй като сте родени лидери, приключенията и пътуването до екзотични дестинации е в кръвта ви. Където и да отидете, вие се забавлявате и увличате и останалите във вашите авантюри. В същото време обаче вие сте изключително организирани. Ето защо вашите приключения обикновено са добре обмислени. Рядко се отдавате на нещо спонтанно. Опитайте някой път!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати