Как влияе ретроградната Венера на зодиите

Как влияе ретроградната Венера на зодиите

Ретроградна Венера ще наблюдаваме в периода между 13 май до 25 юли 2020 година. Ето какво всяка зодия трябва да очаква по време на ретроградността на планетата.

Виж как влияе ретроградната Венера на твоята зодия.

Овен

Нашият съвет е да намалите темпото по време на ретроградна Венера и да избягвате нови начинания. Ясно ни е, че за вас е трудно да запазите спокойствие и да стоите на едно място, когато духът ви ви блъска да вървите напред. Но… Запишете новите идеи и ги оставете за по-подходящ период. Обърнете внимание на себе си, вгледайте се дълбоко и анализирайте случилото се до момента. Интуицията ще ви помогне точно в този ретрограден период да намерите вярната пътека за бъдещето.

Телец

Тъй като вашата планета е Венера, нейната ретроградност е много вероятно да ви разтърси повече от другите зодии. Опитайте се да не се поддавате не настроенията си. Не губете почва под краката си и гледайте право напред – към целта. Дали това е нова работа, нова сделка или пък емоционална връзка, няма значение. Бавно и спокойно влагайте сили във важните за вас неща. Когато периодът свърши, ще бъдете възнаградени.

Близнаци

Как влияе ретроградната Венера на зодиите

Ретроградната Венера може и да не е толкова лошо нещо за вас. Нейната енергия може да ви помогне да подсилите настоящата си връзка или пък да намерите нова, ако все още сте необвързани. Използвайте обичайните си чар и остроумие по време на различни събития и партита и може да намерите любовта на живота си. Ретроградната Венера ще ви помогне да преодолеете вечните съмнения, които имате в себе си и да се държите по-свободно.

Рак

Това е идеалното време да преосмислите живота си и какво ви дърпа назад. По време на този период е добре да се обърнете навътре към себе си и да погледнете ви миналото си. Има ли там грешки, които все още ви притесняват? Какво вътре във вас ви дърпа и не ви позволява да разгърнете целия си потенциал? Това е перфектният период да се отдадете на размишления и да откриете правилния път. Бъдете търпеливи и скоро ще бъдете възнаградени!

Лъв

Прекрасен период за любов. А тя струи от вас на талази. Естествено, не са изключени и конфликти у дома заради бурния ви нрав, който Венера допълнително подклажда. Обърнете внимание на себе си и своя вътрешен свят. Като цяло ретроградната Венера е период, в който човек трябва да преосмисли себе си и живота си и да натисне пауза за момент. Не бъдете прекалено изискващи, нито прекалено агресивни. Огледайте се, ослушайте се и обичайте! Любовта ще ви се върне стократно.

Дева

В периода на ретроградната Венера може да се почувствате не в свои води. Най-вероятният проблем може да произтече от липсата на комуникация. А може и да останете неразбран. Ето защо нашия съвет е да внимавате какво говорите и пред кого го говорите. Бъдете максимално ясни и точни в изказванията си, за да не възникнат проблеми по-късно. Внимавайте и с мислите си. Понякога сте склонни да обмисляте нещата твърде много, а това ви натоварва. Опитайте се да оставате по-рядко сами, за да не ви се налага да наслагвате допълнително напрежение в ежедневието си от мисли и чувства, които вие сте си измислили.

Везни

Как влияе ретроградната Венера на зодиите

Ако досега не сте се чувствали напълно на мястото си или сте имали някакви финансови проблеми, ретроградната Венера ще ви накара да направите нещо по въпроса. Седенето и мисленето няма да помогнат. Действайте. Преодолейте съмненията си и вкарайте енергията, която струи във вас в нещо креативно, в нещо градивно. Периодът е подходящ за това.

Скорпион

Това е период, в който трябва да обърнете повече внимание на семейството си. Ако сте семейни, трябва да преосмислите отношенията си и да им вдъхнете нов живот или да внимавате да не влезете в рутината. Не забравяйте, че вие и вашата половинка сте два отделни индивида, които се нуждаят от внимание и любов. Ако сте необвързани, това е подходящ период да намерите човека за вас. Но внимавайте! Венера може да насажда определени чувства във вас, които нямат нищо общо с действителността. Бъдете предпазливи и не се впускайте в необмислени авантюри.

Стрелец

Периодът на ретроградната Венера е доста подходящ за изневери от ваша страна. Тъй като винаги сте в движение и обичате разнообразието, може да решите, че това, което имате не ви е достатъчно. И да потърсите забавление другаде. Внимавайте! Това може да ви изиграе лоша шега и да загубите прекрасното семейство, което имате. Трябва също да се пазите от собствените си емоции, които са доста обтегнати в този период. Това може да ви доведе до сериозни пререкания както у дома, така и на работното място.

Козирог

Финансово ще сте повече от добре. Всичко, за което работите и сте работили, ви се отплаща и вие се чувствате на седмото небе. Не позволявайте обаче на голямата цел да ви попречи да обръщате внимание и на малките неща в живота и семейството. Инвестирайте част от времето си във вашите близки, излезте на вечеря, отидете на почивка. Не забравяйте, че след ретроградната Венера нещата се връщат по местата си. Не искаме да се окажете сам и без близки, с които да споделяте успехите си.

Водолей

Как влияе ретроградната Венера на зодиите

Това е период, в който вие ще трябва да направите равносметка на всички свои взаимоотношения – със семейство, родители, приятели. Не бягайте от проблемите, а ги разгледайте в дълбочина. Ако трябва, конфронтирайте се за нещата, които ви пречат или които ви спират. Времето е подходящо за това, а и Венера ще ви помогне. Това е и период, в който трябва да излезете от черупката си и да покажете на света, че съществувате. Отърсете се от всичко ненужно и живейте!

Риби

Риби, време е да презаредите батериите! Починете, избягайте от рутината, за да си възвърнете енергията, която ви липсва. Независимо дали става въпрос за работа или токсична любовна връзка, времето е подходящо за ново начало. Обмислете добре какво ви пречи да се чувствате добре в кожата си. Обърнете внимание на себе си! Скрийте се от света и разберете какво искате. Отговорът на въпроса как да го постигнете ще се изясни веднага след това.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати