sanovnik.bg»Статии»Астрология»Зодии»Тези 4 зодии да очакват бебета през 2020-та

Тези 4 зодии да очакват бебета през 2020-та

Тези 4 зодии да очакват бебета през 2020-та

Тази година се очертава да бъде много вълнуваща за представителите на четири знаци от зодиака, чиито членове на семейството ще се увеличат. По едно, а защо не и по повече бебета ще проплачат в годината на Белия метален плъх, като те ще са дългоочаквани за мнозина.

Кои ще са щастливците сред зодиите, които ще се сдобият с дългоочакваното и мечтано бебче, ще разберете от следващите редове. Ето и 4-те зодии, които да очакват отроче през 2020-та.

Близнаци

За никого освен за самите Близнаци няма да е изненада, когато тази година им донесе едно непланирано, но желано и обичано бебе. Внимателните към детайлите Близнаци от години старателно и грижливо планират своето потомство, но досега Вселената се присмиваше на плановете им.

Тази година тя ще направи същото, подарявайки им бебе, тя ще внесе смут в старателните им планове за кариера, израстване в бизнеса и стартирането на нови бизнес начинания. На пътя им ще се изправи човек, когото са търсили досега, без да го осъзнават и е много вероятно именно с него да създадат семейство.

И за да е пълно тяхното щастие, твърде вероятно е те да се радват не на едно, а на цели две бебчета - чакани, мечтани - истински подаръци от съдбата.

Везни

Годината ще е богата и плодородна за представителите на зодия Везни. На мнозина от тях им предстои за първи път през живота си да опитат радостите на родителството, което в малка или голяма степен може да стане причина на стрес.

Съветваме Везните, които обичат да държат ситуацията под контрол, да не се стесняват да потърсят помощ от свои близки или роднини за грижи за мъничето, защото все пак никой не се е родил научен.

Има вероятност приветливите и скромни Везни да станат жертви на следродилна депресия, но добрата новина е, че винаги могат да разчитат на своите приятели, които да им помогнат да преодолеят първоначалния шок.

Водолей

Тези 4 зодии да очакват бебета през 2020-та

Сред зодиакалните знаци с бебе през 2020-та ще попаднат и Водолеите. Независимите и самостоятелни Водолеи ще се окажат изненадващо неподготвени за отглеждането на бебе и ще имат нужда от известни насоки в тази област.

И въпреки че Водолеите са твърдо против лигавенето на децата, носенето на ръце и прекалените ласки към мъничетата, ще се окаже, че те са сред родителите, готови с часове да гушкат и гугат на своето новородено бебе.

През 2020 година Водолей за пръв път ще усетят, че светът е любов и колкото повече дава човек, толкова повече получава в замяна.

Риби

В Годината на плъха на ново попълнение в семейството ще се радват и Рибите. За никого не е тайна, че рибите са сред най-отговорните и отдадени на потомството си родители, които не жалят сили, средства или енергия при отглеждането на децата.

От мига, в който Рибите видят двете чертички на теста за бременност, те започват да планират бъдещето на своя наследник - от детската градина, която ще посещава, до уроците по тенис, на които ще го запишат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати